Μην χασετε

Μάγδα Τσαγγάνη: «Θέλω κάπoια στιγμή να απoκατασταθεί όλο αυτό με τον Στάθη Ψάλτη»

“Ήμασταν πολύ δεμένοι και δεν νομίζω να είχε τσακωθεί ποτέ με συνάδελφό του, ήταν ένα υπέροχο παιδί.”

Advertisements

Στο Λοιπόν και στην Φρόσω Σιδηροκαστρίτη έδωσε συνέντευξη η Μάγδα Τσαγγάνη, η οποία μίλησε και για την συνεργασία που είχε σε ταινίες με τον Στάθη Ψάλτη.

-Πως ήταν η συνεργασίας σας με τον αείμνηστο Στάθη Ψάλτη;

Ήταν μέσα στο χιούμορ και την πλάκα, μας πείραζε συνέχεια, μας έκανε σόκιν αστεία και εγώ κοκκίνιζα και του έλεγα “Ρε Στάθη δεν ντρέπεσαι” και μου απαντούσε “Ναι ρε σου πέσανε τα μούτρα τώρα ρε Τσαγγάνη”. Έκανε συνεχώς πλάκα, ερχόταν πάντα με το χαμόγελο, πάντα στην ώρα του. Αγκάλιαζε τους νέους ηθοποιούς. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει από τη ζωή.

Ήταν όμως γυναικάς ο Σταθάκος. Ήμασταν πολύ δεμένοι και δεν νομίζω να είχε τσακωθεί ποτέ με συνάδελφό του, ήταν ένα υπέροχο παιδί. Όλες οι ταινίες που παίζονται του Στάθη Ψάλτη τόσα χρόνια ήταν κινηματογραφικές, οι οποίες παιζόντουσαν δύο και τρεις εβδομάδες στους κινηματογράφους και όλοι γράφουν, οι βιντεοκασέτες του Στάθη Ψάλτη, είναι μεγάλο λάθος, ο Σταθάκος είχε κάνει μόνο δυο –τρεις βιντεοταινίες, όλες οι υπόλοιπες είναι ταινίες κινηματογραφικές.

Θέλω να αποκατασταθεί κάποια στιγμή όλο αυτό.  Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας στην οποία εγώ υποδυόμουν μια νεαρή κοπέλα με είχε πάρει ο Ψάλτης τηλέφωνο να πάρω μέρος στην επόμενη ταινία του, στην οποία έπρεπε να παίξω την 60χρονη μητέρα του. Φυσικά και δέχθηκα γιατί ήταν ένας ρόλος πρόκληση για εμένα και γυρνάει τότε ο Σταθάκος και μου λέει “Μάγδα μου με συγχωρείς, αλλά άλλες συνάδελφοί σου δεν δέχθηκαν, γιατί δεν θέλουν να υποδυθούν μια μεγάλη γυναίκα σε ηλικία ενώ είναι νεαρές”.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα