Μην χασετε

Λύγισε ο Πύρρος Δήμας για τη σύζυγό του: «Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου»

Mια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε ο χρυσός Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην Ερτ1.

Advertisements

Ο κ. Δήμας έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Αναστασία, πριν από δύο χρόνια, όταν εκείνη νικήθηκε από την ανίατη αρρώστια. Ο Ολυμπιονίκης περιέγραψε εκτός από τα χρυσά χρόνια των επιτυχιών και τον θρίαμβο στην άρση βαρών, προσωπικές και οικογενειακές στιγμές που στιγμάτισαν τη ζωή του, όπως η σκληρή μάχη της οικογένειά του να αποδεχτεί την απουσία της μητέρας.

 

Η Αναστασία έδωσε μεγάλο αγώνα με δύναμη ψυχής, προσπαθώντας να δώσει κουράγιο στα παιδιά και τον σύζυγό της , έως και τις τελευταίες τις στιγμές. Μιλώντας γι αυτή την περίοδο, ο Πύρρος Δήμας λύγισε και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του:

 

«Είχε γίνει το χειρουργείο και κάθε βράδυ έκλαιγε. Ξύπνησα ένα βράδυ και της είπα: “Αυτό δεν μπορούμε να το συνεχίσουμε άλλο”. Μα, μου λέει, θα πεθάνω. Λέω, κανένας δεν ξέρει πότε θα πεθάνουμε. Έχουμε τέσσερα παιδιά. Πες μου, τι κάνουμε. Και εκείνη την ώρα μου απαντά “θα το παλέψουμε”. Και από τότε, μέχρι το τέλος, ήταν παλικάρι. Τώρα που βρίσκομαι σπίτι, θυμάμαι μόνο τις καλές στιγμές. Πολλές φορές νομίζω ότι θα τη δω μπροστά μου» ανέφερε βουρκωμένος.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», ενώ ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί 7 Ιουνίου από την ΕΡΤ1.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα