Μην χασετε

«Λύγισε» η Σοφία Μαργαρίτη: «Έβαλα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα, αλλά τα παιδιά μου να έχουν ηρεμία»

Καλεσμένη στο ΣΟΥΚΟΥ Family βρέθηκε η Σοφία Μαργαρίτη, μερικές εβδομάδες μετά την ξαφνική της αποχώρηση από το Survivor, για λόγους υγείας. Η 41χρονη μηχανικός αυτοκινήτων, με δάκρυα στα μάτια, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της, μίλησε για τον πρώην σύζυγό της ενώ έκανε και έκκληση για δουλειά, καθώς αυτή την περίοδο είναι άνεργη.

Advertisements

 

«Το 2020, εκτός της φάσης με τον κορονοϊό και της καραντίνας, για μένα ήταν ένας πολύ δύσκολος χρόνος, γιατί εξαναγκάστηκα λόγω της οικονομικής μου κατάστασης να παραχωρήσω την επιμέλεια στον πατέρα των παιδιών μας. Αυτό έγινε τέλη Αυγούστου. Υπήρχε ένα συμφωνητικό επικοινωνίας, το οποίο πολλές φορές δεν τηρούσε. Δυστυχώς οι σχέσεις μας δεν είναι καλές. Αλλά ό,τι αφορά τα παιδιά, προσπάθησα να τον διαφημίζω θετικά. Ήταν οδυνηρό για εκείνον το διαζύγιο και δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη. Το κάνουν πολλοί πατεράδες, από ό,τι έχω συζητήσει με άλλον γυναίκες.

 

Όλα ξεκινούν από τον τρόπο που χωρίζει κανείς. Αν στο διαζύγιο δεν συμφωνούν και οι δύο να χωρίσουμε, πόσο εύκολη να είναι αυτή η σχέση να εξελιχθεί; Ξέρω τι έχει ειπωθεί και αυτός είναι ο λόγος που ήθελα να υπερασπιστώ τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ήταν δική μου επιλογή να χωρίσω. Από το να μένω σε έναν γάμο τοξικό, με προβλήματα, να γίνω μια νευρωτική μάνα, θα ήταν πολύ άδικο για τα παιδιά. Θα μπορούσα να κάνω υπομονή 20 χρόνια και να μένω συμβατικά σε έναν γάμο. Έβαλα τον εαυτό μου σε δεύτερη μοίρα, αλλά τα παιδιά μου να έχουν ηρεμία. Δεν τους έλειψε τίποτα, ούτε τα ρούχα, ούτε η διασκέδαση. Όταν είδα ότι ήμουν στον πάτο σκέφτηκα τα παιδιά μου», εξομολογήθηκε η Σοφία Μαργαρίτη.

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του Survivor αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι άνεργη και με τη βοήθεια της Αντελίνας Βαρθακούρη, έκανε έκκληση για εργασία: «Δουλειά δεν έχω… Πήγα μόνο για τα λεφτά, είχα σκοπό να φτάσω στον τελικό και να πάρω το έπαθλο. Ήμουν άνεργη από τον Σεπτέμβρη. Το βρήκα ως ευκαιρία να βγάλω ένα ποσό. Τώρα ψάχνω… Μπορώ να κάνω τα πάντα, είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. Είμαι μάχιμη».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα