Μην χασετε

“Λύγισε” η Πόπη Τσαπανίδου στην εκπομπή της Μελέτη! Συγκίνησε με την εξομολόγησή της…

«Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ».

Advertisements

Στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Πόπη Τσαπανίδου. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την περίοδο που έχασε τον σύζυγό της και συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στους γονείς της.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω. Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

Δείτε επίσης: «Δεν έχω τελειώσει το σχολείο! Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά»

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι “ο μπαμπάς σου τότε με έπιασε και μου είπε ότι για τα επόμενα εφτά χρόνια θα είμαστε για την Πόπη”. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», είπε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

Δείτε όσα είπε η Πόπη Τσαπανίδου…

Δείτε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Ήταν παράδειγμα προς αποφυγή ο Στάθης Ψάλτης, όταν περνάνε τόσα πολλά λεφτά από τα χέρια σου…»

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα