Μην χασετε

«Λύγισε» η Μιμή Ντενίση: «Είναι στιγμές που πάω να την πάρω τηλέφωνο – Όποιος έχει νιώσει την απώλεια, με καταλαβαίνει»

Στην εκπομπή Πάμε Δανάη εμφανίστηκε η Μιμή Ντενίση, το μεσημέρι της Παρασκευής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ξαφνική απώλεια της μητέρας της. Μάλιστα, δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και συγκινήθηκε μιλώντας για την μητέρα της.

«Για μας όλους ήταν τρομερό σοκ. Η μανούλα είναι για όλους ιερή. Είτε είναι μια γυναίκα στο χωριό που δεν ξέρει γράμματα, είτε είναι πρύτανης του πανεπιστημίου, είναι το ίδιο σημαντική και το ίδιο ιερή. Όμως, όταν η μάνα είναι μια προσωπικότητα έντονη, είναι ακόμα χειρότερα.

Η μαμά η δική μου ήταν πολύ στα θεατρικά, στα πολιτικά, στον ακτιβισμό, ήταν φεμινίστρια, στο να βοηθήσει τις κακοποιημένες γυναίκες… Είναι πάρα πολύ έντονη η έλλειψή της, πάρα πολύ μεγάλο το σοκ που πάθαμε.

Ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ ζωντανός και υγιής που την προηγούμενη μέρα ήταν έξω και την επόμενη ντύθηκε, έβαλε τα ωραία της κολιέ, πήγαμε στο νοσοκομείο και έφυγε σε μια μέρα από την καρδιά της. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το συνειδητοποιήσω. Όποιος έχει νιώσει την απώλεια, με καταλαβαίνει. Είναι στιγμές που πάω να την πάρω τηλέφωνο ή που λέω να το πω στη μαμά. Είναι πολύ δύσκολο για μένα.

Advertisements

Όταν έχασα τη μαμά μου αισθάνθηκα ότι έγινα μεγάλη», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Πηγή

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα