Μην χασετε

Λύγισε η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Αισθανόμουν ότι είναι το τελευταίο του γύρισμα»

Με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον Θανάση Βέγγο και το τελευταίο γύρισμα που έκαναν μαζί η Κατερίνα Παπουτσάκη, που βρέθηκε χθες καλεσμένη στο Ενώπιος Ενωπίω.

Advertisements

 

«Ήταν το τελευταίο γύρισμα του Θανάση Βέγγου, η συνεργασία ήταν άψογη. Ήταν πραγματικά πολύ γλυκός άνθρωπος και υποστηρικτικός. Ένας εκπρόσωπος της θεατρικής σκηνής, της τέχνης μας που αυτή θέλουμε να είναι. Αυτό θέλουμε να είναι το ήθος μας. Γενναιόδωρος άνθρωπος που αυτό πρέσβευε μέσα από τις ταινίες και τον ρόλο που επέλεγε. Είναι τόσο συγκινητικό το αληθινό που όταν το συναντάς λες υπάρχει ελπίδα σε αυτόν τον κόσμο. Αισθανόμουν ότι είναι το τελευταίο του γύρισμα» είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου.

 

 

«Αρρώστησα τότε»

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την περίοδο που υποδύθηκε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη σειρά «Έχω ένα μυστικό», μια περίοδος ιδιαίτερα δύσκολη.

«Το καλοκαίρι αυτό δεν θα το ξεχάσω. Έφταιξαν πολλά που δεν πήγε καλά. Νομίζω, όμως, ότι οποιαδήποτε ήταν στη θέση μου δεν θα περνούσε καλά. Άλλος ένας παράγοντας ήταν ότι ίσως ήταν πολύ νωρίς για να γίνει η σειρά. Αρρώστησα τότε» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Advertisements

 

«Μου είχε συμβεί δύο φορές σε κάστινγκ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε για τις σeξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος αλλά και για περιστατικά που έχουν τύχει στην ίδια.

«Υπήρχαν ψίθυροι και φήμες, όχι σε αυτήν την έκταση. Μου έχει συμβεί καμιά δυο φορές κι ευτυχώς δεν έχει μείνει μέσα μου γιατί δεν προχώρησε σε σημείο που να είναι παρεμβατικό. Θα μπορούσε να ήμουν πιο άτυχη κι ο άλλος πιο αδίστακτος. Αυτό συνέβη στην αρχή της καριέρας μου αλλά μετά ήρθε και γρήγορα η αναγνωρισιμότητα και σταμάτησε αυτό να υπάρχει. Ωστόσο πριν μου είχε συμβεί δύο φορές σε κάστινγκ για ταινία. Κάποια τα ήξερα κι είναι αδιανόητο αυτό. Φυσικά στηρίζουμε άντρες, γυναίκες και παιδιά που έχουν υποστεί το οτιδήποτε» είπε.

 

 

πηγη

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα