Μην χασετε

Λυδία Σέρβου: «Εξαιτίας του δεν φλέρταρα, ούτε άφησα να με φλερτάρουν ποτέ»

Καθημερινά όλο και περισσότερες καταγγελίες για παρενοχλήσεις και βίαια περιστατικά στον καλλιτεχνικό χώρο βγαίνουν στην επιφάνεια αποδεικνύοντας πως πολλές φορές η πραγματικότητα πίσω από τα φώτα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από ό,τι φαίνεται προς τα έξω.

Advertisements

 

Ο Αντώνης Σρόιτερ καταπιάστηκε με το μείζον αυτό ζήτημα φιλοξενώντας εκπροσώπους της Τέχνης για να μιλήσουν για τα γεγονότα με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε η τραγουδίστρια, Λυδία Σέρβου, για να μιλήσει για την άγρια σeξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Δήμο Μούτση.

Την ώθηση για να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για τον εφιάλτη που στη σημάδεψε την πήρε από τις γυναίκες που είχαν προλάβει να εξομολογηθούν τις δικές τους ιστορίες.

 

Στη συνέχεια, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη φρικτή επίθεση που δέχτηκε, το κυνηγητό για να την πείσει να ολοκληρώσουν και το αίσθημα ανικανότητας  που ένιωσε στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

Advertisements

 

Εκείνος εξακολούθησε να την ενοχλεί με τηλεφωνήματα και μετά το συμβάν. Εκείνη δεν μίλησε ποτέ γι΄αυτό στην αρχή γιατί φοβόταν τι θα πει ο κόσμος. Μόνο σε πολύ λίγα άτομα κατάφερε να καταθέσει το βίωμά της ανάμεσά τους και οι γιατροί που συμβουλεύθηκε για να βρει τη χαμένη γαλήνη στην ψυχή της.

Εξαιτίας του δηλώνει πως ουδέποτε φλέρταρε, ούτε επέτρεψε σε κανέναν να την προσεγγίσει γιατί είχε άμυνες μετά την τραυματική της εμπειρία.

Όταν πήρε την απόφαση να προχωρήσει στις αποκαλύψεις της ο πατέρας της δεν ήταν τόσο σύμφωνος καθώς φοβόταν για τις διαστάσεις που θα έπαιρνε το θέμα.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα