Μην χασετε

Ληστές με τσεκούρια μπήκαν στο σπίτι του Τριαντάφυλλου- «Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα» δηλώνει ο τραγουδιστής

«Είναι τυχεροί που δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κράτος. Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι», δήλωσε στο protothema ο γνωστός καλλιτέχνης

Μια εφιαλτική μέρα έζησε το απόγευμα της Παρασκευής η οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή Τριαντάφυλλου, όταν ληστές παραβίασαν το σπίτι τους στο Πόρτο Ράφτη με τσεκούρια!

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στην Κύπρο για συναυλία και ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τη σύζυγό του, Δήμητρα Σιαμπάνη. Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος στο protothema οι ληστές περίμεναν τη σύζυγό του και τον μόλις 22 μηνών γιο του, να φύγουν από το σπίτι για να εισβάλλουν σπάζοντας την μπαλκονόπορτα του παιδικού δωματίου με τσεκούρι.

Τα όσα συνέβησαν κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος του σπιτιού, ενώ ο τραγουδιστής ενοχλημένος από την έλλειψη αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, ξέσπασε, καθώς τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή της οικογένειας του. Όπως λέει ο ίδιος η αστυνομία χρειάστηκε τέσσερις ολόκληρες ώρες για να βρεθεί στο σημείο. Οι άγνωστοι, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλει ο τραγουδιστής, κατάφεραν να πάρουν από το σπίτι λιγοστά χρήματα, ρούχα και κοσμήματα.

Advertisements

«Περίμεναν να φύγει η γυναίκα μου με τον γιο μου για να μπουκάρουν. Με τσεκούρι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Είμαι εξοργισμένος. Είναι τυχεροί που είμαι στην Κύπρο για συναυλία και δεν με βρήκαν μέσα στο σπίτι. Δεν έχουμε κράτος. Η αστυνομία ήρθε στο σπίτι μετά από 4 ώρες. Αν ήμουν μέσα θα τους σκότωνα και θα ερχόταν κόσμος στο δικαστήριο να μου σφίξει το χέρι. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα έπρεπε να είναι νόμιμο να μπορείς να έχεις όπλο και να το χρησιμοποιείς αν κάποιος εισβάλλει στο σπίτι σου. Θα έπρεπε να γίνει νόμος όπως στην Αμερική. Ευτυχώς δεν έχουμε πολλά χρήματα στο σπίτι. Μας πήραν κοσμήματα και όλα μου τα ρούχα. Αυτά δεν είναι τίποτα, όμως! Ευτυχώς που έλειπε από το σπίτι η σύζυγός μου και ο γιος μου», δήλωσε φανερά εξοργισμένος ο τραγουδιστής στο protothema.

Ο Τριαντάφυλλος με τη σύζυγό του 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα