Μην χασετε

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Είπα στον Σωτήρη Κοντιζά να βαφτίσω το μωρό του και μου είπε όχι, αποκλείεται»

«Και του λέω “ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς”».

Καλεσμένος στην πρώτη διαδικτυακή εκπομπή του Σταύρου Βαρθαλίτη θα είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η κάμερα των Κου Κου βρέθηκε στα γυρίσματα, με τον διακεκριμένο σεφ να μιλάει για τον Σωτήρη Κοντιζά, αλλά και για το MasterChef 5.

«Ο Σταύρος είναι πλέον… καναλάρχης και νομίζω ότι με αυτό που έχει φτιάξει εδώ θα κάνει πολύ ωραία πράγματα. Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι μπορούμε να πούμε ότι είχαμε μια ιδιαίτερη συμπάθεια και στον Σταύρο και στον Σταυρή, συμβαίνει αυτό γιατί είμαστε πολύ καιρό με τα παιδιά, δενόμαστε μαζί τους, και ότι μπορούμε να κάνουμε μετά γι’ αυτούς, το κάνουμε με χαρά», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Για το MasterChef και τον Σωτήρη Κοντιζά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το MasterChef 5. Είναι και αυτή η ιδιαίτερη περίοδος, θα δούμε πώς θα γίνει. Σίγουρα εμείς ανυπομονούμε, κι εγώ και ο Σωτήρης και ο Πάνος, οπότε νομίζω ότι θα έχουμε πάλι μια ωραία σεζόν. Με τον Σωτήρη τα επικίνδυνο είναι ότι έχουμε ένα μήνα κενό που κάθεται σπίτι και μπορεί να πάει και γι’ άλλο παιδί. Ο Σωτήρης είναι αδερφός, οπότε η χαρά του είναι και δική μου. Του είπα να βαφτίσω το παιδί και μου είπε “όχι, αποκλείεται” και του λέω “ευχαριστώ πολύ, με συγκινείς”».

Advertisements

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα