Μην χασετε

Λεωνίδας Κουτσόπουλος για κορωνοϊό: «Πανικός δικαιολογείται μόνο αν η καραντίνα σε βρίσκει σπίτι με την πεθερά σου»

Έχουμε γελάσει πολλές φορές -και μάλιστα δυνατά- παρακολουθώντας τις στιχομυθίες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τους διαγωνιζόμενους του Master Chef αλλά και με τους άλλους δύο κριτές. Η φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον “θείο Λίο”, όπως των αποκαλούν οι φανατικοί του διαγωνισμού μαγειρικής, τον Σωτήρη Κοντιζά και Πάνο Ιωαννίδη είναι σίγουρα το πιο γόνιμο έδαφος για να γίνουν ξεκαρδιστικά αστεία.

Advertisements

Είναι όμως και το ιδιαίτερο χιούμορ του πρώτου που παίζει σημαντικό ρόλο. Μας το απέδειξε και στην περίπτωση του κορωνοϊού δείχνοντας πως παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης χρειάζεται να κρατάμε και μια θετική στάση.

 

“Ψύχραιμα και ακολουθώντας τις οδηγίες, με θετική σκέψη για τους συνανθρώπους μας που νοσούν, να είναι περαστικό και σύντομο” έγραψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να συμπληρώσει: “Πανικός δικαιολογείται μόνο αν η “καραντίνα” σε βρίσκει σπίτι με την πεθερά σου”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Εντάξει….2 εβδομάδες άδεια πριν την 25η Μαρτίου δεν “κολλαγαμε” ούτε επί ΠΑΣΟΚ. Ψύχραιμα και ακολουθώντας τις οδηγίες, με θετική σκέψη για τους συνανθρώπους μας που νοσούν, να είναι περαστικο και σύντομο. Υγ πανικός δικαιολογειται μόνο αν η “καραντίνα” σε βρίσκει σπίτι με την πεθερά σου. #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα