Μην χασετε

Λευτέρης Πετρούνιας: Απαντά για τη σχέση του με τη Βασιλική Μιλλούση

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όλα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αθλητική του πορεία, ενώ άξια αναφοράς ήταν ο στόχος που έθεσε, να παραμείνει ανίκητος μέχρι το 2020!

Advertisements

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και κορυφαίος αθλητής στους κρίκους, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να αναφερθεί στη Βασιλική Μιλλούση, την οποία βλέπουμε αυτή την περίοδο στο NOMADS.

«Θα δώσω μία πολύ όμορφη απάντηση ότι τα μέσα μας χώρισαν, τα μέσα μας τα ξαναβρήκανε… Οπότε μάλλον εκείνοι ξέρουν καλύτερα από εμάς. Σίγουρα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία. Με τη Βασιλική ήμασταν πολλά  χρόνια φίλοι και  πριν να είμαστε μαζί. Μπήκε στο NOMADS και έχουμε μείνει εκεί. Το μέλλον δεν μπορώ να το προβλέψω», εξήγησε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας επέμεινε για το τι πρόκειται να συμβεί αφού η Βασιλική επιστρέψει στην Ελλάδα, ο πρωταθλητής γυμναστικής επεσήμανε: «Αυτό που έχω  να πω είναι ότι οι γυναίκες αυτή την περίοδο.. αυτά τα χρόνια… Είναι πολύ «αλλού» και βλέπεις τρομερά πράγματα και δύσκολα βρίσκεις σοβαρό άνθρωπο. Η αλήθεια είναι ότι η Βασιλική είναι ένας σοβαρός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο μπορείς να κοιτάξεις τη ζωή σου».

«Όταν έχεις σταθερή ζωή αποδίδεις καλύτερα στον αθλητισμό και εμένα προτεραιότητά μου είναι ο αθλητισμός», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο.

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα