Μην χασετε

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τι συνέβη τελικά με το ασθενοφόρο;

«Διένυσε απόσταση 70 χιλιομέτρων…»

Advertisements

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε σήμερα τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Πτελεό Μαγνησίας, βυθίζοντας στο πένθος την ελληνική κοινωνία. Η δημοσιογράφος του Open Αναστασία Αργυριάδου, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, έδωσε όλο το ρεπορτάζ για το τι τελικά συνέβη με το ασθενοφόρο, που όπως ανέφερε έφτασε σε 40-45 λεπτά στο σπίτι.

«Ουσιαστικά δεν υπήρξε καθυστέρηση στην άφιξη του ασθενοφόρου, διότι ξεκίνησε από το νοσοκομείο του Βόλου, διένυσε μια απόσταση 70 χιλιομέτρων… Ωστόσο θα έπρεπε κανονικά να πάει το ασθενοφόρο από το κέντρο υγείας Αλμυρού, που είναι μόλις 37 χιλιόμετρα. Όμως δεν υπήρχε νυχτερινή βάρδια στο ασθενοφόρο του κέντρου υγείας, αφού ο οδηγός του πληρώματος ήταν με αναρρωτική άδεια.

Έτσι, λοιπόν, διένυσε αυτή την απόσταση το ασθενοφόρο, έφτασε σε 40-45 λεπτά στο σπίτι του καλλιτέχνη, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ήταν ήδη αργά. Δεν είχε ούτε αναπνοή, ούτε σφυγμό. Τον παρέλαβαν στις 05:25, έφτασαν εδώ μία ώρα αργότερα, στις 06:25, όπου απλά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του», ανέφερε στον αέρα του Open η Αναστασία Αργυριάδου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα