Μην χασετε

Λίτσα Πατέρα: «Υπέφερα – Έχω νιώσει τόσο μπούλινγκ με αυτό που κάνω»

Την αγαπημένη σε όλους αστρολόγο Λίτσα Πατέρα, φιλοξένησε η Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο “Καλύτερα δε γίνεται”.

 

Για παρουσιαστές που όλα αυτά τα χρόνια την έκαναν να νιώσει άβολα: Υπήρξαν στιγμές που ένιωσα άσχημα από παρουσιαστή για την συμπεριφορά του, όχι σε μένα, αλλά σε άλλον. Εκεί ένιωσα αμήχανα. Έτυχα σε κάποια γεγονότα που με ενοχλούσαν πάρα πολύ αλλά προσπαθούσα να λειτουργώ κατευναστικά και όχι επθετικά.

 

Advertisements

Για την Ελένη Μενεγάκη: Με ρωτούσαν πως είναι αστρολογικά και τους έλεγα ότι όταν αρχίσει να μιλάει δε θα σταματάει είναι καταπληκτική και την έβλεπαν έτσι πανέμορφη να κάθεται στον καναπέ και μου έλεγαν… ‘Αυτή είναι που θα μιλάει”; Τελικά όμως

Έχω νιώσει τόσο μπούλινγκ με αυτό που κάνω, ήταν μια γροθιά στο στομάχι. Υπέφερα. Δεν μπορούσα καν να απολογηθώ. Έχω ντραπεί έχω κλάψει, για κάτι που πιστεύω πάρα πολύ.

 

Φοβάμαι ότι κανείς δεν έχει κάτσει να σκεφτεί γιατί όλος ο πλανήτης πήγε πίσω. Πρέπει όλοι να σκεφτούμε ότι μπαίνουμε σε έναν άλλο αιώνα και θα αλλάξουν όλα. Αλλά όλα αυτά θα γίνουν μέσα από συναρπαστικές αλλαγές. Αλλά αυτό που θα δημιουργηθεί στο μέλλον θα είναι υπέροχο.

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα