Μην χασετε

Λήδα Ματσάγγου: «Δεν θα μπορούσα να είμαι ερωτευμένη μ’ έναν άντρα που θα με απατούσε»

Η Λήδα Ματσάγγου υποδύεται την Μαντώ στην «Οργή» του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός εξήγησε εάν έχει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα της και αποκάυψε τι είναι αυτό που δεν θα έκανε σε αντίθεση με την Μαντώ.

Επιστρέφοντας στην «Οργή», τι χαρακτήρας είναι η ηρωίδα σας, η Μαντώ;

«Η μητέρα της Έλενας και σύζυγος του Λεωνίδα είναι μια γυναίκα αδύναμη κι εύθραυστη, παθολογικά ερωτευμένη κι εξαρτημένη από τον Λεωνίδα που την παντρεύτηκε για τα λεφτά της. Όταν κατάλαβε ότι ο Λεωνίδας την εκμεταλλεύεται και την απατά, προδομένη και τρελή από ζήλια, κατέληξε στον αλκοολισμό, με αποτέλεσμα να παραμελήσει την κόρη της στην παιδική της ηλικία.

Advertisements

Σήμερα ζει σε έναν αρρωστημένο γάμο και προσπαθεί να αποκαταστήσει την ταραγμένη σχέση που έχει με την Έλενα. Είναι ανασφαλής, ευάλωτη, αδύναμος χαρακτήρας. Αυτή την ανασφάλεια της τη μεγαλώνει και η εξωσυζυγική ζωή του άντρα της. Η Μαντώ είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει επιλογή, ο άντρας της είναι αλλού επί της ουσίας, η κόρη της είναι επιθετική, οπότε είναι πολύ μόνη. Νιώθει αδυναμία να τα χειριστεί όλα αυτά»

Κοινά στοιχεία εντοπίζετε;

«Δεν θα έλεγα ότι μοιάζουμε ιδιαίτερα, αν εμένα μου συνέβαινε κάτι παρόμοιο, απλά θα έφευγα, δεν θα έμενα, δεν θα υπήρχε δεύτερη σκέψη. Δεν θα μπορούσα να είμαι ερωτευμένη με έναν άντρα που θα με απατούσε»

Όσο μεγαλώνετε, βιώνετε διαφορετικά τους ρόλους που υποδύεστε;

Advertisements

«Τόσο καλλιτεχνικά όσο και ως άνθρωπος έχω διαφορετικές εμπειρίες πλέον, ωριμάζει ο τρόπος σκέψης μου, έχω πιο πλούσιο υλικό «μέσα μου». Όσο μεγαλώνουμε αποκτούμε στωικότητα, προχωράμε, εξελισσόμαστε»

Γίνεστε ολοένα και πιο αυστηρή με τις επιλογές σας, με αυτά που προσδοκάτε επαγγελματικά;

«Γι’ αυτό το θέμα υπάρχουν πολλές συνιστώσες. Ζούμε σε μία διαφορετική κατάσταση, οπότε λαμβάνω πολλά πράγματα υπόψη. Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή, να έχω μεγάλες απαιτήσεις στην περίοδο που ζούμε. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην έχει ρίξει νερό στο κρασί του» δήλωσε στο tvkouskous

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα