Μην χασετε

Λένα Παπαρρηγοπούλου: «Στα Μις Υφήλιος το μόνο που ήθελα είναι να κάνω βόλτες και να φλερτάρω με Πορτορικανούς»

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου μίλησε στο Pop Up για την ζωή της πριν από 17 χρόνια, όταν κέρδισε τον τίτλο «Σταρ Ελλάς 2002» και στη συνέχεια βρέθηκε στο Πουέρτο Ρίκο για τα Μις Υφήλιος.

Advertisements

 

«Ήθελα να γίνω μοντέλο, τα καλλιστεία προέκυψαν τυχαία, αλλά ήταν μια καλή αρχή. Μπορούσα να μπω στον χώρο πολύ εύκολα. Στα καλλιστεία τη χρονιά που ήμουν εγώ δεν αισθάνθηκα κάποιον ανταγωνισμό. Είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, ίσως ήταν εξαιτίας της εξαιρετικής διοργάνωσης…», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η ομορφιά δεν έχει ημερομηνία λήξης. Το να είσαι μοντέλο είναι στάση ζωής. Περιποιήσου τον εαυτό σου, μπορεί να είναι η αγνή ομορφιά αλλά να καλλιεργείς χαρίσματα, την καλοσύνη, την αγάπη…».

 

Για το ταξίδι της στα παγκόσμια καλλιστεία είπε: «Στα Μις Υφήλιος ήμουν 21 ετών και επαναστατικός χαρακτήρας και μου φαινόταν περίεργο να βρίσκομαι στο Πουέρτο Ρίκο και να έχω να υπακούσω σε κάποιους κανόνες. Εγώ αυτό που σκεφτόμουν και ήθελα ήταν να κάνω βόλτες, να χορεύω salsa και να φλερτάρω με Πορτορικανούς».

Η Λένα Παπαρρηγοπούλου γράφει πλέον θρησκευτικά βιβλία και ασχολείται με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία:  «Είμαι υπερήφανη που είμαι Ελληνίδα, κυρίως για την αρχαία ελληνική φιλοσοφία».

Για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Ήρθαμε στον κόσμο για να αγαπήσουμε, γι αυτό κάνουμε πολλές σχέσεις. Η αλήθεια είναι ότι μόλις χώρισα».

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα