Μην χασετε

Λένα Παπαληγούρα: Δεν αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε σήμερα η ηθοποιός Λένα Παπαληγούρα και μίλησε τόσο για το ρόλο της στο θέατρο, την μητρότητα, αλλά και για την πολιτική.

Advertisements

«Όταν κάναμε την Κατερίνα, ήταν μια παράσταση που μιλούσε για τη σχιζοφρένεια και ήταν μια αληθινή ιστορία. Η Κατερίνα ήταν η μητέρα του Αύγουστου Κορτώ που έγραψε το έργο. Χρειάστηκε να μπω στο ψυχιατρείο για να μελετήσω το ρόλο μου. Ήταν μια φοβερή εμπειρία αυτή που ζήσαμε. Χρειάστηκε να μιλήσουμε με ψυχιάτρους, να πάμε σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα να δούμε πως είναι. Όλα ήταν πράγματα που συλλέξαμε για την έρευνα ώστε να κάνουμε την παράσταση» εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός, μιλώντας για την εμπειρία που έζησε στο έργο «Κατερίνα».

Την ίδια ώρα, αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί κι εκείνη με την πολιτική καθώς προέρχεται από μία πολιτική οικογένεια, εξήγησε: «Δεν αποκλείω να ασχοληθώ στο μέλλον με την πολιτική. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δεν ξέρω. Σε αυτή τη φάση θα απαντούσα πως μου φαίνεται τελείως απίθανο».

Με την Ιωάννα Παππά την δένει μία ιδιαίτερη σχέση, καθώς εκτός από τις κοινές θεατρικές καταβολές, οι σύζυγοί τους, είναι αδέλφια. «Μας φαίνεται αστείο αλλά και ωραίο ταυτόχρονα. Δεν το περιμέναμε, καμία από τις δύο, αλλά μάλλον ήταν για να γίνει» είπε χαριτολογώντας.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα