Μην χασετε

Λένα Μαντά: «Όταν σκέφτομαι ότι η μαμά της Καρολάιν έχασε το λουλούδι της, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Η Λένα Μαντά εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη στο πλατό του Love It, όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Advertisements

«Είναι λάθος να προσπαθήσουμε να ερμηνεύσουμε τι έχει συμβεί. Εγώ είμαι ξεκάθαρα αλλού τοποθετημένη. Οι αισθητήρες μου είναι στραμμένοι στους γονείς αυτών των παιδιών. Η μία πλευρά έχει έναν γιο που νόμιζε ότι είχε τακτοποιημένο και ξαφνικά είναι δολοφόνος. Φαντάσου το σοκ αυτών των γονιών. Από την άλλη, η μητέρα της Καρολάιν έχασε το λουλούδι της, κάθε φορά που το σκέφτομαι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Και είναι και το μωρό. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στους ειδικούς», σχολίασε η συγγραφέας, ενώ όσον αφορά την ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου που προκάλεσε αντιδράσεις, είπε:

 

«Δεν θα κρίνω κανέναν, ο καθένας έχει την άποψή του. Στα social media γίνεται χαμός. Νομίζω ότι δόθηκε προέκταση από την τηλεόραση και δεν θα έπρεπε. Τη σκότωσε, τελεία. Δεν επιτρέποντα ερμηνείες από εμάς. Το έγκλημα έγινε, ομολόγησε, τις συνθήκες επίσης. Δεν είμαι ειδικός. Τα συναισθήματα και ο τρόπος που φερόμαστε είναι αιρετικός. Από τη συγγραφική μου θέση θα ήθελα να ξέρω τι έγινε εκείνες τις ώρες, δεν ξέρω όμως. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα ακόμα κι αν είναι εν βρασμώ, που δεν είναι σύμφωνα με αυτά που λένε. Αν σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι άνοιξε την πόρτα και φύγε».

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα