Μην χασετε

Λάουρα Νάργες: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της – «Πρόλαβα να του μιλήσω, πέθανε στα χέρια μας»

Η Λάουρα Νάργες έκανε στο Instagram μία εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή πριν από έξι χρόνια, βυθίζοντάς την στο πένθος.

Advertisements

Η Λάουρα Νάργες συγκινεί λέγοντας πως όταν έμαθε πως ο πατέρας της μπήκε στο νοσοκομείο, έτρεξε στην Γερμανία και πρόλαβε να του μιλήσει λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Ήξερε πόσο τον αγαπούσα, ήμασταν πολύ κοντά. Ξέρω ότι τον πλήγωσε η απόφασή μου να ζήσω στην Ελλάδα, ότι δεν ήμασταν κοντά πια, του στοίχισε. Προτιμούσε να είμαι εκεί, μαζί του. Στενοχωριόταν γιατί υπήρχε κρίση εδώ, ενώ στη Γερμανία η κατάσταση είναι διαφορετική. Δεν υπήρχε κάτι που δεν του είπα διότι του έλεγα και του έδειχνα όλα όσα αισθανόμουν», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

«Πρόλαβα τουλάχιστον να τον αποχαιρετήσω, κι αυτό είναι σημαντικό για μένα. Δεν θα ξεχάσω πως, λίγο μετά την πρεμιέρα με το Πρω1νό, χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι ο μπαμπάς μου μπήκε στο νοσοκομείο. Πρόλαβα να πάω, να τον δω, να του μιλήσω, να του πιάσω το χέρι… Έφυγε τελικά στα χέρια μας. Το θεωρώ σημαντικό από τη στιγμή που φτάσαμε σε αυτό το σημείο», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

Η Λάουρα Νάργες, μάλιστα, μοιράστηκε και μία φωτογραφία του πατέρα της από τα παιδικά του χρόνια.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα