Μην χασετε

Λάκη Γαβαλά: «Είμαι ένα ελατήριο – Στην προηγούμενη ζωή μου πρέπει να ήμουν στρώμα με πολύ σομιέ»

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» και για ακόμη μία φορά ήταν απολαυστικός με τον γλαφυρό τρόπο που μιλάει για τον εαυτό του και τα πράγματα γύρω του.

 

Όπως αποκάλυψε, ετοιμάζει βιβλίο για τη ζωή του: «Έχει απ’ όλα το βιβλίο. Ξαναθυμάμαι τι έχω ζήσει. Δεν ξέρει ότι ο κόσμος έχω περάσει πολλά πράγματα για να γίνω αυτό που είμαι. Το βιβλίο γίνεται με έναν τρόπο μαγικό. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο» δήλωσε.

Όπως είπε, ήδη σκηνοθέτης του έκανε πρόταση να γίνει ταινία.

«Για μένα κάθε μέρα είναι μια παράσταση της ζωής μου, του καθρέφτη μου. Ό,τι ήταν να δείξω το έδειξα. Απλώς βαριέμαι να μένω στάσιμος» είπε χαρακτηριστικά.

Advertisements

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, στα δύσκολα, στήριγμα του ήταν ο σεβασμός που απολάμβανε. «Ξεκίνησα και πάλι από το μηδέν γιατί ένιωσα  δυνατός από το απόθεμα σεβασμού των συνεργατών μου. Με σεβόντουσαν λόγω της εμπορίας μου όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε φορά που είχα μια θλίψη, έπαιρνα από αυτό το ντουλαπάκι που λέγεται καταξίωση, καλοζωία, πες το όπως θες. Και το κοινό ήταν μαζί μου, ήταν απίστευτο».

 

Advertisements

«Υπάρχει, το άρρεν, το θήλυ, το gay και το άλλο. Το άλλο περικλείει πολλά πράγματα και το άλλο είμαι εγώ. Είμαι ο Μπίλι Πόρτερ, η Έλεν Ντε Τζενέρις και πραγματικά το εννοώ και σχεδόν ο Μαρκ Τζέικομπς» είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. «Κάναμε μια 25η Μαρτίου που πιο ωραίο ήταν αυτό του σόου παρά του Τζον Γκαλιάνο. Αγαπώ Ελλάδα».

 

 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα