Μην χασετε

Λάκης Λαζόπουλος: «Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιoς για να μη φοβάσαι τον κoρoνoϊό»

“Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα”, δηλώνει ο Λάκης Λαζόπουλος.

Advertisements

Λίγο πριν τον δούμε στο Σπίτι με το Mega με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, λίγο πριν την Προδοσία στο Θέατρο Βρετάνια και λίγο πριν την κυκλοφορία του Βιβλίου του, ο Λάκης Λαζόπουλος μιλάει για όλα στο Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη.

Ο κορονοϊός

Πρέπει να είσαι τελείως ηλίθιος για να μη φοβάσαι τον κορονοϊό. Η περίοδος της καραντίνας ήταν τέλεια. Κλείστηκα μέσα, έψαχνα να βρω μια αφορμή να ξεκουραστώ, ήμουν συνέχεια στο κρεβάτι, έγραφα, διάβαζα, πήγαινα βόλτες με τον σκύλο. Δεν μου λείπουν οι παρέες, μου λείπει το να βρίσκομαι μόνος μου.

Η Προδοσία

Η ζωή είναι όλο διασταυρώσεις. Όποιος κάθεται στην διασταύρωση και πιάνει κουβέντα, θα σκοτωθεί αργά ή γρήγορα. Η προδοσία αυτή είναι ωραία γιατί το έργο ξεκινάει από το τέλος προς την αρχή. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω άγχος.

Η σάτιρα

Η σάτιρα αν δεν λείπει από τους ανθρώπους, δεν λείπει από μένα. Νομίζω ότι γενικά η σάτιρα λείπει στους ανθρώπους και νομίζω ότι είναι διαφορετικός τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Κακώς δεν υπάρχει, τονίζω ότι μιλάω γενικά. Σάτιρα χωρίς ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει. Άρα, δεν θα το έκανα.

Το βιβλίο

Δεν μπορούν όλα να φεύγουν και να μένουν με μια διαρκή παρεξήγηση. Το βιβλίο θα απαντήσει σίγουρα σε 3-4 πράγματα της συμπεριφοράς μου, αλλά για μένα το κυριότερο είναι σαν να δίνω τον λόγο σε έναν άνθρωπο που ποτέ δεν μίλησε. Ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να τον έχει αυτόν τον λόγο

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα