Μην χασετε

Λάκης Γαβαλάς: Θα τους λιντσάρει ο κόσμος αν με βάλουν φυλακή

«Ας τα πάρουν όλα. Δεν με νοιάζει. Να δω τι θα τα κάνουν», λέει ο Λάκης Γαβαλάς για το ακίνητο της Βουκουρεστίου πους σρις 21 Νοεμβρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό

Σε 18 εκατομμύρια υπολογίζονται τα χρέη του Λάκη Γαβαλά στην εφορία και γι’αυτόν τον λόγο βγαίνει «στο σφυρί» το τριώροφο ακίνητο που έχει στο Κολωνάκι. Στο τριώροφο της Βουκουρεστίου στεγαζόταν η επιχείρηση του γνωστού επιχειρηματία. Οι εξελίξεις ωστόσο δείχνουν ότι σύντομα το νεοκλασικό θα αλλάξει χέρια. Οι πλειστηριασμοί επανέρχονται και το ακίνητο του Λάκη Γαβαλά βγαίνει σε πλειστηριασμό μαζί με 32 ακόμη ακίνητα.

Ο πλειστηριασμός που αφορά στο ακίνητο της οδού Βουκουρεστίου θα γίνει στις 21 Νοεμβρίου και η αρχική τιμή έχει καθοριστεί στα 1.800.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από επιχειρηματίες που θα “χτυπήσουν” το τριώροφο νεοκλασικό στον πλειστηριασμό.

Το ακίνητο της Βουκουρεστίου που βγαίνει σε πλειστηριασμό

Advertisements

Ο Λάκης Γαβαλάς που μίλησε στην εκπομπή του SKAI οι «Αταίριαστοι» για το ακίνητο της Βουκουρεστίου είπε σχετικά: «Είχα άτομα που εμπιστευόμουν. Δεν με νοιάζει να έχω εταιρείες και κτίρια. Εγώ τα είχα τα κτίρια για να στεγάζω άτομα. Έτρεχα σαν τον τρελό μέρα νύχτα να φέρνω εταιρίες, να κάνω τζίρο στην Ελλάδα και να πληρώνω τα πάντα. Στις τράπεζες δεν τους ήξερα. Είχα άτομα που εμπιστευόμουν. Ωραία ζωή περνάμε, κάνουμε τα σόου μας… Να τα κάνω τα κτίρια τι; Να τα πάρουνε όλα. Γιατί να πληρώνω ΕΝΦΙΑ; Για να πληρώνω φόρο επί του ενοικίου και να τα παίρνει όλα το κράτος; Καθόλου δεν με ενοχλεί που το ακίνητο βγαίνει στον πλειστηριασμό. Απορώ ποιος ηλίθιος θα πάρει ένα τέτοιο κτίριο. Εγώ αυτή τη στιγμή προσπαθώ να ξαναπάρω την εταιρεία μου μέσω κάποιων συνεργασιών για να ξαναφέρω χρήματα. Αν θέλει κάποιος να το πάρει ας το πάρει. Όπως είχα καλή διάθεση για να τα φτιάξω έχω καλή διάθεση να τα παραχωρήσω».

Ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στο καλοκαίρι που πέρασε στη Μύονο λέγοντας πώς από τις δύο δουλειές που έκανε του τα έπαιρνε όλα η εφορία για να πληρωθεί το χρέος που έχει και ξεκαθάρισε πώς δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθεί στο δρόμο: «Δεν πρόκειται ποτέ να κοιμηθώ στο δρόμο. Έχω δύναμη και λόγο».

Στην ερώτηση αν κινδυνεύει να ξαναβρεθεί στη φυλακή με το χιούμορ που τον διακρίνει είπε: «Έχω πάντοτε τα παντοφλάκια μου και τις πιτζαμούλες μου σε μια άκρη στο σπίτι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Όταν έχω ανθρώπους που είναι καταδικασμένοι για 20 χρόνια και είναι έξω με αναστολή, ε του κερατά τότε θα τους λιντσάρει ο κόσμος έτσι και κάνουν κάτι με μένα. Απαιτώ να τα πάρουν. Εγώ ζω για να δω τι θα τα κάνουν μετά».

Δείτε παρακάτω όλα όσα είπε ο Λάκης Γαβαλάς…

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα