Μην χασετε

Κώστας Φραγκολιάς: «Το Happy Day είναι μια ζόρικη δουλειά. Ξενυχτάμε για να παρακολουθούμε όλα τα προγράμματα και να είμαστε ενήμεροι.»

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στο Σου Κου Family λίγο μετά το τέλος του Happy Day και  αναφέρθηκε στην ρουτίνα της καθημερινής εκπομπής την οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ήθελε να εγκαταλείψει.

Advertisements

 

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το συναίσθημα στο τέλος της χρονιάς είναι ανάμεικτο γιατί έχεις μπει σε μια ρουτίνα πολύ όμορφη, που βλέπω αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους αισθάνομαι οικογένεια κα περνάω ωραία και όλη μου η μέρα διαμορφώνεται από αυτά τα παιδιά. Από την άλλη είναι ζόρικη δουλειά. Ξενυχτάμε για να παρακολουθούμε όλα τα προγράμματα και αν είμαστε ενήμεροι. Ξυπνάς όμως στις 6 το πρωί για να είσαι στις επάλξεις».

 

«Όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, γκρίνια, όλα είναι μέλι γάλα. Βέβαια, από την άλλη, είναι τι σου φέρνει εσένα και τι εξέλιξη έχεις μέσα από αυτό. Εγώ κάνω το ίδιο πράγμα και το λέω καλοπροαίρετα τόσα χρόνια, δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να φύγω από τη ρουτίνα μου» πρόσθεσε το μοντέλο και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Όπως πρόδωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αναμένονται αλλαγές στη σύνθεση του Happy Day, μπροστά από τις κάμερες, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 

Από zappit.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα