Μην χασετε

Κώστας Σπυρόπουλος: Η φωτογραφία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το συγκινητικό μήνυμα

Στις 23 Ιουλίου του 1996, η «Εθνική Σταρ» άφησε την τελευταία της πνοή μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατος της βύθισε την Ελλάδα στη θλίψη και χιλιάδες ήταν οι πολίτες που τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών.

Με αφορμή τη επέτειο του θανάτου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο τελευταίος σύντροφός της, Κώστας Σπυρόπουλος, με τον οποία ήταν μαζί για 10 χρόνια έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν ζευγάρι και στη λεζάντα που τη συνόδευε έγραψε: «24 χρόνια πριν…έφυγε το γλυκό πουλί της νιότης. (Φωτογραφία από το Λονδίνο μετά από παράσταση)».

Ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν ξεχνά ποτέ την ηθοποιός. Όταν είχε παίξει στην παράσταση Toc Toc στο θέατρο Αλίκη στα Βριλήσσια και η παράσταση έφτασε στο τέλος της, ο ηθοποιός έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες. Ουκ ολίγες φορές, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε δείξει την εκτίμησή της για τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Advertisements

Χωρίς να πει το όνομά της και με τα μάτια βουρκωμένα, μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και για το πόσο θα ήθελε να ήταν εκεί και να δει αυτή την παράσταση! «Ήθελα απόψε να είναι εδώ… Ήθελα να το έχει δει» είχε δει είπε ο Κώστας Σπυρόπουλος βαθιά συγκινημένος.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα