Μην χασετε

Κώστας Γκρέκας: H κoύκλα σύζυγoς τoυ παίκτη της Φάρμας και η στιγμή που τoυ άλλαξε τη ζωή

Ο Κώστας Γκρέκας, ο οποίος πρόσφατα μπήκε στη Φάρμα, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως μοντέλο και ηθοποιός και τα τελευταία χρόνια είναι επιχειρηματίας, ενώ σύζυγός του είναι η Έλενα Βασούρα.

Advertisements

 

Ο 44χρονος Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, στις 24 Φεβρουαρίου, αλλά πριν συμπληρώσει το πρώτο έτος της ηλικίας του, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα.

Όταν ήταν 22 ετών και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών, οι οποίοι κινούνταν στο χώρο της μόδας και του πρότειναν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, οπότε χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα, αποφάσισε να το τολμήσει.

 

Ο Κώστας Γκρέκας διέγραψε λαμπρή πορεία ως μοντέλο

Δεν άργησε να έρθει η στιγμή που θα δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, θα φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και θα περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες που έχει κάνει, είναι για γνωστό αναψυκτικό και για έναν χρόνο η φωτογραφία του ήταν επάνω στο κουτάκι του συγκεκριμένου ροφήματος και σε όλα τα ψυγεία.

Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο. Μάλιστα, το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe s∈x» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο», δύο ταινίες που σημείωσαν τεράστια επιτυχία.

 

Advertisements

Τον Φεβρουάριο του 2012 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Βαζούρα, η οποία εντυπωσιάζει με την ομορφιά της και ομολογουμένως είναι ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

 

 

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα