Μην χασετε

Κόρη Βάνας Μπάρμπα: «Στο σχολείο με λέγανε ψωνάρα»

Για την περίοδο που οι συμμαθητές της την αποκαλούσαν ψωνάρα μίλησε η κόρη της Βάνας Μπάρμπα.

Advertisements

 

Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό You, η Φαίδρα Μαρασλή περιέγραψε την σχέση της με την μητέρα της, αλλά και πόσο η στάση των συμμαθητών της άλλαξε μόλις έμαθαν πως έγινε μοντέλο.

«Οι συμμαθητές μου δεν πολυνοιάζονται, δεν είμαι κάτι επειδή είμαι κόρη της Μπάρμπα. Δεν έχουν ζηλέψει τις ανέσεις που έχει η ζωή της μαμάς μου, με έχουν ζηλέψει όμως για το μόντελινγκ και το έδειχναν», ανέφερε η Φαίδρα αποκαλύπτοντας πως την σχολίασαν οι συμμαθητές της μόλις έμαθαν πως είναι μοντέλο.

«Όταν ξεκίνησα τις επιδείξεις, το εκμυστηρεύτηκα σε δύο κολλητούς μου και το έμαθε όλο το σχολείο. Άρχισαν τότε να λένε ότι είμαι ψωνάρα και υπερόπτης. Καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά η Φαίδρα Μαρασλή.

 

Όσο για το αν θα πήγαινε στο GNTM, το 17χρονιο μοντέλο είπε κατηγορηματικά όχι.

Advertisements

«Όχι, με τίποτα, είμαι κατά. Βάζουν τα κορίτσια σε κάποιες εξευτελιστικές δοκιμασίες. Αν και ζούμε στην εποχή των πλαστικών και στο εξωτερικό τα μοντέλα είναι φουλ στις πλαστικές, όπως η Bella Hadid, εγώ λέω “όχι” στις πλαστικές» απάντησε η όμορφη κόρη της Βάνας Μπάρμπα.

Σχετικά με την σχέση της με την μητέρα της, η Φαίδρα εξομολογείται πως θέλει η μητέρα της να βρει κάποιον σύντροφο και να φτιάξει ξανά την ζωή της «γιατί είναι πολλά χρόνια μόνη της».

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως το γεγονός ότι δεν έχει τον πατέρα δίπλα της, την πονάει.

 

«Όχι, μου λείπει το πατρικό στοιχείο. Το να μην είναι ο μπαμπάς δίπλα μου ξέρεις πόσο πονάει; Είχα διαβάσει σε βιβλίο ψυχολογίας ότι η κόρη που δεν έχει τον πατέρα δίπλα της είναι το αντίστοιχο όταν ένας πατέρας κακοποιεί την κόρη του, έχει τον ίδιο αντίκτυπο. Είναι άσχημο, αλλά τι να κάνω; Δεν επιλέγεις πάντα τους γονείς», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα