Μην χασετε

Κόνι Μεταξά: «Όχι δεν ντρέπομαι που είμαι μια κοπέλα που έδειξα τις ατέλειές μου»

Μετά το πρωτοφανές ξέσπασμά της, η Κόνι Μεταξά σχολιάστηκε από τηλεοπτικές εκπομπές και social media για τη στάση της και τα λεγόμενά της.

Advertisements

 

Η νεαρή performer έδωσε τη δική της απάντηση, σε χθεσινή εμφάνισή της στο Πρωινό, ωστόσο λίγη ώρα νωρίτερα είχε κατακεραυνώσει τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη για τον σχολιασμό στο πρόσωπό της.

Σήμερα, θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, αναρτώντας στο Instagram ένα stories με ένα μακροσκελές κείμενο εξηγήσεων.  Μεταξύ άλλων, έγραψε: «Όχι, δεν ντρέπομαι που με βλέπω έτσι. Όχι δεν ντρέπομαι που είμαι μια κοπέλα που έδειξα τις ατέλειές μου. Όχι, δεν ντρέπομαι που αντέδρασα. Όχι, δεν το μετανιώνω. Όχι δεν θα κλείσω τα social media επειδή δε μπορώ να “χειριστώ” τους haters».

 

 

 

Advertisements

 

 

Το κείμενο και τα βίντεο αφορούσαν στον σχολιασμό που έγινε στο Happy Day από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της.

«Τι έπαθε η Κόνι Μεταξά; Ας μιλήσει με τον μπαμπά της, που χειρίζεται τα media με ηρεμία τόσα χρόνια, γιατί βλέπω έναν εκνευρισμό… Είναι ένα γλυκό και όμορφο κορίτσι. Αυτό είναι ένα κοντινό με έναν θυμό και έναν εκνευρισμό… Έχει ζωγραφίσει το πρόσωπό της με ρυτίδες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Με τη σειρά της, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε: «Αυτή η εικόνα και ο τρόπος που μιλάει, την ίδια εκθέτει. Τα social media αυτά είναι κι αν δεν τα αποδέχεσαι, κλείσ’ το το ρημάδι»!

Δες τα σχόλια από το Happy Day εδώ:

Advertisements

 

 

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα