Μην χασετε

Κόκκαλο η Αννίτα Πάνια με όσα είπε ο καλεσμένος της για τη νέα της σχέση: «Μου αρέσει με αυτόν που είσαι, τον βρίσκω σ∈ξουαλικό»

«Έμεινε» η Αννίτα Πάνια, όταν ο Νίκος Αποστολόπουλος στον αέρα της εκπομπής της παρουσιάστριας μίλησε για τη νέα της σχέση, αλλά και τον γάμο της με τον Νίκο Καρβέλα.

Advertisements

«Είσαι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό; Μια χαρά είναι αυτός, μ’ αρέσει πάρα πολύ με αυτόν που είσαι. Τον βρίσκω πολύ σ∈ξουαλικό. Μια χαρά είναι αυτός, τον πάω πάρα πολύ! Αν είναι αυτό που ακούω τέλειο!», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος και η Αννίτα Πάνια «πάγωσε», και συνέχισε:

«Με τον Νίκο έχετε καλές σχέσεις; Θέλω το παιδί να είναι ευτυχισμένο και να βλέπει τους γονείς του. Ο Νίκος παντρεύτηκε την Άννα και εσένα. Βασικά, ο Νίκος είναι παντελώς τρελός! Με εμένα έπρεπε να τα έχει, όχι με εσάς»!

Ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε στην Αννίτα: «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι τον επόμενο που θα πάρεις, θα τον ντύσω εγώ. Κάποιον που φαντάζομαι εγώ μου αρέσει, αν πάρεις αυτόν».

Το περασμένο καλοκαίρι, δημοσιεύματα έλεγαν πως ο Νίκος Σαμοΐλης και η Αννίτα Πάνια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια η παρουσιάστρια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τότε στην Espresso: «Σας απαντώ με το τραγούδι Δεν Παντρεύομαι του Νίκου Καρβέλα, αλλά με τη φωνή της Λίτσας Διαμάντη».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα