Μην χασετε

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Οι παίκτριες στο Power Of Love βάζουν πάνω τους μια τουαλέτα από ύφασμα σκουπιδοσακούλας και είναι χωρίς φρύδια!

Συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα παντρευτεί με τη σύντροφο του, στη Νάξο: “Έχω κάνει πρόταση γάμου! Με τη βοήθεια του Θεού όλα θα γίνουν κάπου  μέσα στο καλοκαίρι, στη Νάξο. Θα δεχόμουν ένα βιολί να βρίσκεται μπροστά από τη νύφη και να παίζει ένα νησιώτικο σκοπό, αλλά όχι καραγκούνες και υπερπαραγωγές!”, ενώ συνέχισε λέγοντας για την πρόταση γάμου που της έκανε: “Νομίζω σε μια επιτυχημένη πρόταση γάμου πρέπει να υπάρχει ένα είδος αιφνιδιασμού”!

Δείτε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Έφτιαξαν κούκλα με τα χαρακτηριστικά μου και της έδωσαν το όνομα «Ντάνος» χωρίς την έγκρισή μου

Σύμφωνα με τα όσα είπε, ο γάμος του θέλει να είναι λιτός, χωρίς υπερπαραγωγές και κάμερες: “Στο γάμο δεν θα έχω κάμερες, θα έχω καλεσμένους, παπά και νύφη! Στο γάμο θα είναι μόνο 70 άνθρωποι”!

Advertisements

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξομολογήθηκε ότι του έλειψε η τηλεόραση και μάλιστα, ανέφερε ποια εκπομπή θα του άρεσε να παρουσιάσει: “Μου έχει λείψει η τηλεόραση, στο επίπεδο να κάνω μια ωραία παραγωγή και όχι ξεπέτα. Σε μια συζήτηση με τον Μπούτο και τον Φακίνο, λέγαμε ότι θα μας ταίριαζε ο Αδύναμος Κρίκος“!

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τα ριάλιτι που προβάλλονται, με τον ίδο να τονίζει πως παρακολουθεί φανατικά το MasterChef: “Μαζί με την Ελένη βλέπουμε MasterChef φανατικά! Όποτε έχουμε τη δυνατότητα! Μου αρέσει γιατί μαθαίνω πράγματα. Στην Ελλάδα που δεν έχουμε να φάμε, έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς παρασκευές η μπαλοτίνα! Εγώ δεν έχω κάνει ακόμη μπαλοτίνα, αλλά άμα χρειαστεί ξέρω να την κάνω”.

Όσο για το Power Of Love έχει αντίθετη άποψη και σχολίασε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τους παίκτες: “Έχω περάσει σε ζάπινγκ από το Power of Love όπως πηγαίνω στο Αττικό Πάρκο για να δω τα εξωτικά όντα. Οι παίκτριες στο Power Of Love βάζουν πάνω τους μια τουαλέτα από ύφασμα σκουπιδοσακούλας και είναι χωρίς φρύδια! Οι άντρες εκεί με κάνουν να απορώ, τους βλέπω εκθηλυμένους, περνάνε περισσότερο χρόνο στον καθρέφτη από τις γυναίκες”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisements

Δείτε επίσης: Η Εύη Βατίδου χώρισε: «Δεν έχω καμία σχέση με την οικογένεια πρώην… μπίρας»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα