Μην χασετε

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Έλενα Καρβέλα: Παντρεύτηκαν στη Νάξο – Δείτε φωτογραφίες

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Έλενα Καρβέλα, σε μια παραδοσιακή τελετή στο όμορφο νησί της Νάξου, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουλίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μία ημέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Έλενα και φυσικά την επόμενη θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ρίξει την ψήφο του! Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου! Μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα διοργάνωσαν ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί!

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκε στο νησί που πραγματοποιήθηκε ο γάμος του δημοσιογράφου με την μελαχρινή καλλονή!

Το νεόνυμφο ζεύγος, βγαίνοντας από την εκκλησία, δεν δίστασε να ανταλλάξει τρυφερά φιλιά, καθώς οι καλεσμένοι τους πετούσαν ρύζι! Η Έλενα Καρβέλα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε στις ανύπαντρες «Και στα δικά σας»!

Advertisements

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα