Μην χασετε

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Το να είσαι 49, είναι ακριβώς το ίδιο με το να είσαι 26»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, επιστρέφει τηλεοπτικά με το Λόγω τιμής.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, μίλησε σε γνωστό περιοδικό και αναφέρθηκε φυσικά και στην ηλικία του.

«To Λόγω Τιμής ήταν η πρώτη μεγάλη μου επιτυχία. Στον δρόμο με φώναζαν Τσίου, δεν ήξεραν το όνομα μου», είπε στο Down Town και συνέχισε:

«Το ’96 έμενα στο Πεδίον του Άρεως και προσπαθούσα να δω αν θα έβγαινα οικονομικά. Θυμάμαι πως για τον καναπέ μου είχαν βάλει χρήματα όλοι μου οι φίλοι. Τα μέρη που έβγαινα ήταν το Εν Δελφοίς, που πήγαιναν οι ανερχόμενοι ηθοποιοί και το Μαντείο απέναντι, που πήγαιναν οι πιο καταξιωμένοι. Εμείς ως νέοι αντιλαμβανόμασταν τότε την καριέρα ως το να καταφέρεις να βρεθείς στο Μαντείο».

Advertisements

«Τότε, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το να είσαι 49 είναι ακριβώς το ίδιο με το να είσαι 26. Το λέει και η ηρωίδα του Ρίτσου στη Σονάτα του Σεληνόφωτος: “Ούτε έχει σημασία που άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν είναι τούτο η λύπη μου, η λύπη μου είναι που δεν ασπρίζει και η καρδιά μου”. Τώρα ξέρω πως, είτε είσαι 26 είτε 49, υπάρχει κάτι μέσα σου, βαθιά στον πυρήνα σου, που δεν αλλάζει. Το κέντρο σου είναι πάντα το ίδιο. Αυτό συνειδητοποίησα τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων. Ότι ο πυρήνας, όχι μόνο ο δικός μου, αλλά και των άλλων παιδιών, έχει μείνει ίδιος με το 1996».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα