Μην χασετε

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Όταν ήταν μικρότερη η κόρη μου τη βάραινε η σύγκριση με τη μητέρα μου»

Στην εκπομπή “Pop up” παραχώρησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Μίλησε για  την κόρη του, Τζένη, η οποία ακολουθεί τα χνάρια του στην υποκριτική και για την περίοδο της καραντίνας.

Advertisements

 

Η περίοδος της καραντίνας ήταν δύσκολη για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και ο ίδιος εξηγεί τους λόγους: “Η περίοδος της παύσης ήταν τραγική. Δηλαδή στην αρχή λες “εντάξει ωραία, ας ξεκουραστούμε λίγο”, αλλά μετά από λίγο καιρό αυτό σταματάει γιατί δεν μπορείς να κάθεσαι. Εγώ καθόμουν 1,5 χρόνο. Είναι τραγικό γιατί δεν είχα κλείσει μία δουλειά στην τηλεόραση, αλλά τρία θεατρικά και από τα τρία θεατρικά δεν έγινε κανένα. Το ένα θα γίνει τώρα, ο “Κολοκοτρώνης“.

Ο ηθοποιός παραδέχεται ότι πλέον παίρνει τηλέφωνα να ζητήσει δουλειά, ενώ στο παρελθόν δεν το έκανε: “Παλιά περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο για δουλειά. Τώρα δεν το κάνω. Ο άλλος δεν ξέρει αν έχεις τηλεοπτική δουλειά, τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες “αν κάνεις κάτι, θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε. Δεν είναι ντροπή αυτό“.

 

Τα πρώτα βήματά της στο χώρο της υποκριτικής κάνει φέτος η κόρη του, Τζένη και εκείνος δεν μπορεί να κρύψει την υπερηφάνεια του: “Υπάρχει ένα καλλιτεχνικό μικρόβιο στην οικογένεια. Τώρα η Τζένη ξεκινάει δύο δουλειές. Είμαι περήφανος μπαμπάς γιατί η μικρή είναι καλή και εγώ με αυτά χαίρομαι.

Στα μάτια της κόρης μου δεν βλέπω τη μαμά μου (Τζένη Καρέζη). Δεν νομίζω ότι μοιάζουν. Η Τζένη τα έχει ξεπεράσει αυτά, αλλά όταν ήταν πιο μικρή τη βάραινε αυτό. Θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί με την κόρη μου. Και εκείνη το θέλει.  Όταν είσαι πάνω στη σκηνή με έναν άνθρωπο που είναι η οικογένειά σου, τον ξέρεις πολύ καλά και μπορείς και συνεννοείσαι“.

 

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα