Μην χασετε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος, έκανα τεστ, λέω κάτι ξέρουν»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και υπέμεινε αρκετό πείραγμα από τον παρουσιαστή για το γεγονός ότι κυκλοφορούν φήμες ότι είναι έγκυος.

 

Η παρουσιάστρια το δέχτηκε και απάντησε για το ζήτημα αυτό και με χιούμορ και σοβαρά:

«Έχω κάνει τεστ, covid. Όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα κι εγώ να κάνω τεστ, λέω κάτι ξέρουν! Αλλά… δεν, ήταν αρνητικό. Τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πέραν της πλάκας, είναι ένα λεπτό ζήτημα».

Advertisements

 

Μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Κάποια πράγματα που άκουγα από φίλες νόμιζα ότι είναι υπερβολικά αλλά τώρα που το ζω λέω «κοίτα να δεις». Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα πάντοτε κοιμόμαστε μαζί».

 

Advertisements

«Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια. Κοντά 10. Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο στούντιο που έκανα γυμναστική.  Μου ήταν πάντα συμπαθής. Είναι gentleman. Είμαστε 6 μήνες, κάθε μήνας και κιλό που χάνω. Οι σχέσεις πρέπει να σε πάνε μπροστά και να σε κάνουν χαρούμενο. Νιώθω πιο ανάλαφρη, ήρεμη. Ίσως γι’ αυτό κάποια πράγματα να έχουν πάει στη θέση τους αυτόματα» είπε μεταξύ άλλων.

 

 

Η παρουσιάστρια μίλησε για το Survivor και την πιο δύσκολη στιγμή της όταν δηλητηριάστηκε τρώγοντας πεταλίδες. Όπως είπε, βλέπει νικητή τον James ή τον Νίκο.

Advertisements

 

Αποκάλυψε μάλιστα και τα τηλεοπτικά της σχέδια: «Από τον Σεπτέμβρη θα με δείτε τηλεοπτικά. Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω κάτι που μου αρέσει πολύ. Δεν είναι τίποτα από αυτά που γράφονται. Τελικά δεν θα συνεργαστώ με τον Νίκο Κοκλώνη. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ αφάνταστα αλλά δεν θα είναι δική του παραγωγή. Ίσως στο μέλλον».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα