Μην χασετε

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Τίποτε δε μου χαρίστηκε και τίποτα δε μου ήρθε ουρανοκατέβατο…”

Συνέντευξη στο περιοδικό People και το Μαρίνο Βυθούλκα, έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπου απάντησε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali.

Advertisements

 

«Τα media δε με κανάκεψαν ποτέ, ούτε με έβαλαν απέναντι. Από την άλλη, ο καθένας κάνει τη δουλειά του. Εγώ κάνω τη δική μου με αξιοπρέπεια, με σεβασμό και με όλα όσα πρεσβεύει η δική μου στάση ζωής.

 

Δεν μπορώ να κάθομαι και να απαντάω σε φήμες και δημοσιεύματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τα αντιμετωπίζω με χιούμορ. Έτσι αντιμετώπισα και τη συγκεκριμένη φήμη όταν με ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. Στο παρελθόν ήμουν ιδιαίτερα διστακτική με τους δημοσιογράφους.

Πλέον διακωμωδώ τις καταστάσεις που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Πάντα απαντώ μέσα από τη δουλειά μου και τη σιωπή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τίποτε δε μου χαρίστηκε και τίποτα δε μου ήρθε ουρανοκατέβατο.

Σε κανέναν δε δίνεται κάτι μόνο για τα ωραία του τα μάτια. Όλες οι δουλειές απαιτούν μόχθο, διεκδίκηση και αγώνα, ώστε να υπάρχει διάρκεια στο χρόνο».

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα