Μην χασετε

Κυριακή 16/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Κυριακή 16/02: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα το μεσημέρι, ο Άρης περνά στον σοβαρό και προσγειωμένο Αιγόκερω, τροφοδοτώντας μας με αποφασιστικότητα, υπομονή και αντοχή. Η δράση μας θα είναι στοχευμένη, θα κινηθούμε με βάση την στρατηγική, πειθαρχημένοι και αυτοελεγχόμενοι, συνειδητοί και μετά από ώριμη σκέψη.

Advertisements

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να κυνηγήσουμε τους στόχους μαςνα ξεπεράσουμε εμπόδια και ανταγωνιστές, προκειμένου να κατακτήσουμε την κορυφή ενώ μπορεί να θυσιάσουμε μια προσωρινή ευχαρίστηση για χάρη ενός μεγαλύτερου σκοπού!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι με το σθένος και την αποφασιστικότητά σας ποιος σας είδε και δε φοβήθηκε! Έχετε κάνει σχέδια; Τώρα πρέπει να φορτσάρετε για να πραγματοποιηθούν.

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι τη λες και «σκληρή» την πραγματικότητα αυτή που θα βιώσετε τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις, οπότε πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ταύροι και Παρθένοι το «ένα και ένα κάνουν δύο» θα γίνει το μότο σας. Αλίμονο σε όποιον πάει να σας περάσει το αντίθετο.

Δίδυμοι και Τοξότες οι πρακτικές σας ανάγκες αυξάνονται, οι σ∈ξουαλικές σας επιθυμίες φουντώνουν και ο αγώνας για την κάλυψή τους μόλις ξεκίνησε. 

Πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα