Μην χασετε

Κυριακή 12/4: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σήμερα, με τη Σελήνη στον Τοξότη και την Αφροδίτη στους Διδύμους γίνεται πιο ανάλαφρη και η ψυχολογία μας. Είναι, άλλωστε, στο χέρι μας να αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις -πραγματικά- πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε, να δούμε και την ευχάριστη πλευρά της ζωής, να χαρούμε, ακόμα και να σπάσουμε πλάκα με τις γκάφες ή τις αναποδιές που μας τυχαίνουν.

Θα πούμε όλα όσα νιώθουμε με χαρακτηριστική ευκολία, θα γελάσουμε, θα πειράξουμε και σε γενικές γραμμές η μέρα θα κυλήσει όμορφα και χαλαρά, ξεχνώντας για λίγο ιούς και απαγορεύσεις! Το παν είναι να μη μας πιάσει επιπολαιότητα και φορτώσουμε στον κόκορα δουλειές και υποχρεώσεις από βαρεμάρα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες, σας δίνονται ευκαιρίες και πλεονεκτήματα, όχι μόνο για να περάσετε καλά, αλλά και να πετύχετε αρκετές επιδιώξεις σας, αρκεί να μην το ρίξετε στο αραλίκι και στο «δε βαριέσαι…». Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σπρώξετε τα πράγματα.

Advertisements

Ταύροι και Σκορπιοί, εφ’ όσον το ένστικτό σας συμφωνεί και οι προοπτικές φαίνονται καλές, πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, έτσι ώστε εpωτικά και οικονομικά να ξανοιχτείτε λίγο περισσότερο.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα