Μην χασετε

Κυριακή 12/01: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Ερμής, Κρόνος και Πλούτωνας συναντιούνται σήμερα στον Αιγόκερω, καλώντας μας να αντιμετωπίσουμε τα θέματά μας με υπευθυνότητα, ωριμότητα, σοβαρότητα και κυρίως αποφασιστικότητα, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες να διευθετήσουμε μια και καλή ορισμένες υποθέσεις μας.

Ενδεχομένως να πάρουμε πάνω μας μια κατάσταση, επιπλέον καθήκοντα, να ζητήσουμε εξηγήσεις, να κάνουμε ξεκαθαρίσματα, να βάλουμε όρια σε συμπεριφορές ή να βρούμε απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα. Αρκετά είναι αυτά που θα μάθουμε μόνοι μας κι άλλα που θα μας αποκαλυφθούν, οδηγώντας μας στα σωστά συμπεράσματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Αιγόκεροι, είστε αποφασιστικοί, σκληροί, αλλά δίκαιοι. Χωρίς κόπο, ό,τι ψάχνετε, το βρίσκετε ή το μαθαίνετε. Χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Advertisements

Κριοί, Ζυγοί και Καρκίνοι μια πίκρα θα την πάρετε, αφού θα μάθετε ή θα ακούσετε πράγματα που δε σας αρέσουν, όμως η αλήθεια πρέπει να λέγεται και εσείς οφείλετε, πέρα από συναισθηματισμούς, να τη δεχτείτε. 

Τοξότες και Δίδυμοι σκεφτείτε καλά και μετά κάνετε οποιαδήποτε κίνηση στα οικονομικά ή τα εpωτικά σας. Η επιπολαιότητα, η μεγάλη αυτοπεποίθηση και η ανωριμότητα μπορεί να σας στοιχίσουν και να μπλεχτείτε σε καταστάσεις, από τις οποίες δε θα είναι εύκολο να ξεφύγετε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα