Μην χασετε

Κυριακή 10/11: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με τον Ερμή στον Σκορπιό να κάνει για μια ακόμα φορά, ως ανάδρομος, εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενδεχομένως να έρθουν στην επιφάνεια και πάλι κάποια ζητήματα που χρειάζονται έρευνα ή να ανακαλύψουμε διάφορα τεκταινόμενα του παρασκηνίου.

Advertisements

Επιπλέον, θα μας εμπιστευτούν μυστικά και θα μας αποκαλυφθούν στοιχεία και πληροφορίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε καλό είναι όμως για την ώρα να τα κρατήσουμε σαν άσσο στο μανίκι μας και να προβούμε σε κινήσεις ή αποφάσεις, καθώς αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Σκορπιοί και Αιγόκεροι, αν δεν κλείσετε κάποια προσωπικά σας ζητήματα δε θα ησυχάσετε. Αν παραμένουν εκκρεμότητες έχετε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε, αν προέκυψαν πολύ πρόσφατα, μάλλον θα πρέπει τα παρακολουθείτε στενά, χωρίς όμως να κάνετε κάτι για την ώρα.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι αυτά που θα μάθετε ότι γίνονται πίσω από την πλάτη σας θα σας αναστατώσουν. Πριν ζητήσετε εξηγήσεις, σκεφτείτε μήπως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εκτός αυτού, μπορεί να βγουν στη συνέχεια και άλλα στη φόρα. 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα