Μην χασετε

Κυριακή 01/12: Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Με το δεξί δεν μπαίνει ο Δεκέμβριος, αφού η Σελήνη στον Υδροχόο συγκρούεται με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε θα έχουμε μια ξαφνική εσωτερική διέγερση ή ανησυχία. Ίσως νιώσουμε περιορισμένοι, καταπιεσμένοι, εγκλωβισμένοι στη ρουτίνα και θέλουμε να απελευθερωθούμε, να ξεφύγουμε, να κάνουμε ό,τι μας έρθει στο κεφάλι, χωρίς να δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Advertisements

Επειδή όμως αυτό δεν είναι εύκολο, εξ αιτίας των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεών μας, μπορεί να έχουμε μια προκλητική, αντιδραστική, επιθετική ή περίεργη συμπεριφορά και να είμαστε έτοιμοι να ξεσηκωθούμε με την παραμικρή αφορμή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Υδροχόοι θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή πάνω σας όπου κι αν πάτε, το θέμα είναι ότι θα το κάνετε με τον λάθος τρόπο, αφού θα βγάλετε όλες τις ιδιοτροπίες και τις παραξενιές σας, δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις και συναισθήματα.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί να είστε σε ετοιμότητα γιατί μια αναταραχή ή απρόσμενη ένταση στο σπίτι ή τη δουλειά θα σας κάνει να αντιδράσετε περίεργα και ενδεχομένως να βγάλετε τον κακό σας εαυτό. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτά τα κρούσματα, που οφείλετε να ερευνήσετε, όταν… ηρεμήσετε. 

Καρκίνοι και Αιγόκεροι είτε οικονομικά είτε εpωτικά, καλό είναι να αποφύγετε τα ρίσκα σήμερα, ακόμα κι αν προκληθείτε γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν, οπότε αφήστε το γάντι κάτω, κάνετε μεταβολή και φύγετε.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα