Μην χασετε

Κριός: Ποιοι είναι οι λόγοι που τον βάζουν στην λίστα με τα πιο παρεξηγημένα ζώδια

Πλάκα στην πλάκα, βρίσκεται πάντοτε στην τριάδα με τα πιο παρεξηγημένα ζώδια του ζωδιακού…

Advertisements

Τα άλλα δυο για να μην… αναρωτιέσαι είναι ο Δίδυμος και ο Σκορπιός.

 

  • Θυμώνει εύκολα και πολύ: μπουμπουνίζει κι αστράφτει, όμως αν παρατηρήσεις, σε λίγα κιόλας λεπτά έχει βγει ο ήλιος κι όλη η πλάση χαμογελά! Έτσι είναι ο Κριός ο γνήσιος, που ξεσπά και μετά συνεχίζει τη ζωή του. Τα… θύματα όμως μένουν με την απορία: «μα τι στο καλό συνέβη;» Κριός, συνέβη! Να, τι συνέβη!
  • Δεν φοβάται να πει ό,τι σκέφτεται και μάλιστα να το διανθίσει και με μερικές «ωραίες» λέξεις. Κοινώς, ο Κριός είναι διάσημος για τις αθυροστομίες του και την ωμότητά του. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να λέει την αλήθεια κι ας πονάει!

 

  • «Άντρα θέλω, τώρα τον εθέλω!». Αυτή η ατάκα είναι 100% Κριαρίσια και περικλείει όλη την ουσία του «είναι» του! Η ανυπόμονη κι επιτακτική φύση του Κριού, εύκολα μπορεί να επιφέρει αντιδράσεις, όμως δείχνει την ορμή και την αυθεντικότητά του: ναι, είναι ανυπόμονος και πιεστικός, όμως δε ζητά να σου πάρει την μπουκιά από το στόμα σου, μα να πάρει εκείνο που θέλει.
  • Ο Κριός δεν περιμένει να του χαριστεί τίποτα: καταβάλλει προσπάθεια, απλώνει χέρι, παίρνει. Για εκείνον είναι απλό, σωστό και τίμιο. Για τους υπόλοιπους μπορεί να είναι εξαιρετικά ευθεία προσέγγιση, χωρίς τακτ ή τρόπους. Κακώς: ο Κριός είναι από τα πιο τίμια ζώδια γιατί ποτέ δεν κρύβεται πίσω από ένα ψέμα και ποτέ δεν προσποιείται ότι είναι κάτι άλλο από ό,τι είναι.

 

  • Δίνει την εντύπωση ότι είναι bossy, πιεστικός, βάζει τον εαυτό του πρώτο και βλέπει τους άλλους ως εν δυνάμει ανταγωνιστές του. Να σου πω εδώ ότι ο Κριός είναι πάνω από όλα ένα μεγάλο μωρό που ζητάει την προσοχή σου, το σεβασμό σου και δεν έχει και τις καλύτερες επικοινωνιακές δεξιότητες (το ξεκαθαρίσαμε πρώτο-πρώτο!). Εάν το εμπεδώσεις αυτό, μήτε bossy ή εγωκεντρικός θα σου φαίνεται (διότι δε θα του κεντρίζεις τον εγωισμό), μήτε ανταγωνιστικός (διότι θα καταλάβεις ότι είναι απλώς ένα παιχνίδι)!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα