Μην χασετε

Κριός, Λέων, Τοξότης: Ποιος είναι ο φόβος που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς τις νύχτες

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια της φωτιάς, έχεις κι εσύ την αχίλλειο πτέρνα σου. Υπάρχει ένα φόβος που δεν σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια και μπορεί να σε κάνει να χάσεις τον ύπνο σου για καιρό…

 

ΚΡΙΟΣ

Στην ζωή δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο και θα πρέπει αυτό να το συνειδητοποιήσεις κάποια στιγμή. Έχεις μια δυσκολία στο να βλέπεις οτιδήποτε δεν είναι ξεκάθαρο. Θα χάσεις τον ύπνο σου, αν προκύψει μια κατάσταση που είναι μπερδεμένη και δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και ποια απόφαση να πάρεις. Και αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή στην ζωή υπάρχει και το γκρι και όχι μόνο το άσπρο και το μαύρο, που λέγαμε και πιο πάνω. Αυτή η ανασφάλεια που έχεις για το αν έκανες τη σωστή κίνηση ή όχι, θα σε τυραννά και δεν θα σε αφήνει να κοιμηθείς τα βράδια.

Advertisements

 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι άνθρωπος με συμπόνια. Ένα γενναίο άτομο, με μεγάλη περηφάνεια. Ανησυχεί όμως πολύ για το τι συμβαίνει και αν κάτι στραβώσει το παίρνει κατάκαρδα. Μπορεί να μην το πει ή να μην το παραδεχτεί στους γύρω του, αλλά μέσα του το υπεραναλύει και στεναχωριέται. Δεν θέλει να απογοητεύει τους άλλους και επιζητά την επιβεβαίωση και την αναγνώριση σε ό,τι κι αν κάνει, να νιώθει σημαντικός. Όμως πρέπει να καταλάβει ότι η αποδοχή έρχεται πρώτα από μέσα μας. Θα κοιμάται πολύ καλύτερα, αν καταλάβει και τα βρεις με τον εαυτό του.

 

Advertisements

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μόνιμη φοβία σου είναι το αν θα μπορείς να εκφραστείς σωστά και όπως εσύ θέλεις. Εάν για κάποιο λόγο νιώσεις ότι αυτό δεν θα συμβεί, τότε σε πιάνει πανικός. Έχεις ανάγκη την ελευθερία στην ζωή σου και θέλεις να ξέρεις ότι έχεις τον έλεγχο στην καθημερινότητά σου. Ο Τοξότης πρέπει να πιστεύει ότι αποφασίζει μόνος του και ότι κάνει τις επιλογές που εκείνος επιθυμεί. Η ελευθερία του είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που τον απασχολεί. Έτσι και νιώσει ότι τη χάνει, τότε αρχίζουν τα δύσκολα.

 

Πηγή: Astrology.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα