Μην χασετε

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Μάθε αν είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020

Για κάποιους το 2020 θα είναι αρκετά τυχερό, για κάποιους άλλους όχι, αλλά έτσι γίνεται πάντα. Αν είσαι ΚριόςΛέων ή Τοξότης, μάθε αν ευνοείσαι, αλλά και τι πρέπει να προσέξεις!

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω δεν σε βοηθά κι ιδιαίτερα, καθώς το τετράγωνό του με τον Ήλιο σου μπλοκάρει πολλά έργα και δεν σου επιτρέπει να κάνεις μεγαλόπνοα σχέδια. Εν ολίγοις, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να αποφεύγεις παρορμητικές και βιαστικές ενέργειες, κάτι που είναι πιθανό, καθώς θα νιώθεις τυχερός και αισιόδοξος. Ωστόσο, για σένα κυρίως που ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο και ακόμα επηρεάζεσαι από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, οι χρηματοοικονομικές επενδύσεις ή η αγορά ενός ακινήτου μπορεί να σου να δημιουργήσει πολυάριθμα γραφειοκρατικά ή νομικά προβλήματα ή πολλές δυσκολίες που θα είναι δύσκολο να επιλυθούν.

Γενικά, πρέπει να κάνεις ένα βήμα κάθε φορά, προσπαθώντας να αξιολογήσεις σωστά κάθε κατάσταση και άνθρωπο, ιδίως από τον επαγγελματικό σου χώρο γιατί ενδέχεται αυτό που βλέπεις να σου φαίνεται ευκαιρία, αλλά να κρύβει παγίδες. Προσπάθησε, επίσης, να αποφύγεις πολύ μεγάλα ταξίδια, επειδή κατά τη διάρκειά τους ίσως συμβεί κάποιο ατύχημα.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Αυτοί οι δώδεκα μήνες, από την μια είναι μάλλον ουδέτεροι για σένα, που ναι μεν ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα εργασιακά σου αλλά ο Ουρανός στον Ταύρο με τον οποίο ο Ήλιος σου κάνει τετράγωνο σου φέρνει απότομες αλλαγές και συχνά δυσάρεστες εκπλήξεις στα επαγγελματικά σου, οπότε η τύχη με την ατυχία θα εναλλάσσονται το 2020. Η επιθυμία να τινάξεις τα πάντα στον αέρα θα είναι πολύ ισχυρή, ορισμένες φορές, αλλά προσπάθησε να βρεις τις ισορροπίες σου.

Η δουλειά σου θα μπορούσε να πάει αρκετά καλά, αν δεν είσαι υπερβολικά υπερήφανος και δίνεις περισσότερο σημασία στις ανάγκες των ανθρώπων που δουλεύουν για σένα. Επίσης, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις τσιγκούνης προς τους υπαλλήλους σου, από ανασφάλεια, μην τυχόν και ξεμείνεις με λίγα χρήματα ή να αποκτήσεις μια υπεροψία, θεωρώντας ότι δεν είστε ίσα και όμοια. Μη σκεφτείς ότι είσαι καλύτερος από αυτούς γιατί η αλαζονεία, εκτός από τις σχέσεις σας, θα προκαλέσει μεγάλη ζημιά και στην ίδια τη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Το πέρασμα του Δία στον 2ο οίκο σου είναι ένα πολύ θετικό γεγονός, καθώς τώρα θα θερίσεις ό,τι έσπειρες το 2019, με τον Δία στο ζώδιό σου. Η χρονιά είναι ιδανική για να επενδύσεις χρήματα, να αγοράσεις ένα ακίνητο, να νοικιάσεις ή να πουλήσεις ένα σπίτι, να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να βρεις τον ∈ρωτα. Το πορτοφόλι σου θα “παχύνει”, αν και μπορεί να ξοδέψεις περισσότερα λεφτά άσκοπα ή για μη αναγκαία πράγματα.

Γενικά θα κάνεις έξοδα, πιθανόν για να ανοίξεις ένα κατάστημα, να ξεκινήσεις μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα, να αγοράσεις χρήσιμα εργαλεία για την εργασία σου, για έναν επαγγελματικό χώρο ή ένα όμορφο αυτοκίνητο.΄Ο Κρόνος εδραιώνει την επαγγελματική σου ζωή, οπότε αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα δεις τους πελάτες και τα κέρδη σου να αυξάνονται.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα