Μην χασετε

Κραυγή αγωνίας από τη μάνα του ντελιβερά που χάθηκε πριν από 13 μήνες

Μυστικά και ψέματα έρχονται σταδιακά στο φως γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 36χρονου ντελιβερά Λαέρτη Μπεγιάι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ξαφνικά τη νύχτα της 9 Απριλίου 2019, καθώς το τελευταίο πρόσωπο που τον συνάντησε το μοιραίο βράδυ έπεσε σε αντιφάσεις.

Ο φίλος στον οποίο ο 36χρονος είχε αφήσει τη μηχανή του για επισκευή, είχε καταθέσει ότι ο ντελιβεράς τον επισκέφτηκε στο συνεργείο του στη Νέα Φιλαδέλφεια και ότι χώρισαν μετά τις 11 τη νύχτα,

Μάλιστα, φέρεται ότι θυμήθηκε πως την επίμαχη βραδιά ο ίδιος του πρότεινε να τον μεταφέρει μέχρι το σπίτι, επειδή… έβρεχε!

Μόνο που, όπως προέκυψε έπειτα από έρευνα της οικογένειας με τη βοήθεια της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αυτό δεν ήταν αλήθεια, καθώς το βράδυ της 9ης Απριλίου ήταν μια «γλυκιά» βραδιά, χωρίς βροχή!

Advertisements

Μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», ο ιδιοκτήτης του συνεργείου και φίλος του Λαέρτη, είχε υποστηρίξει πως δεν είχε συμβεί τίποτα μη φυσιολογικό την επίμαχη νύχτα.

Με είχαν καλέσει από το Ανθρωποκτονιών λίγες μέρες μετά την προβολή της πρώτης σας εκπομπής, για να δώσω κατάθεση. Με είχαν εκεί επί ώρες και με ρώτησαν τα πάντα. Το ξέρω ότι η θέση μου είναι λεπτή, άνθρωπος χάθηκε. Στον δικό μου χώρο όμως δεν συνέβη κάτι αρνητικό. Φύγαμε μαζί από το μαγαζί αργά το βράδυ και θα ερχόταν πάλι σε μένα την επόμενη ημέρα. Και τις προηγούμενες ημέρες ερχόταν στο συνεργείο για τον ίδιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά

Αποπροσανατολιστικές οι μαρτυρίες

Πλέον, στρέφονται σε άλλες κατευθύνσεις οι έρευνες της οικογενείας, που επί σειρά μηνών επικεντρώνονταν στο ρέμα του Ποδονίφτη, απ’ όπου ο 36χρονος φέρεται να περπάτησε με κατεύθυνση προς το σπίτι του. «Μας μπέρδεψαν οι μαρτυρίες των φίλων του και για οκτώ μήνες ψάχναμε στο ρέμα του Ποδονίφτη», κατήγγειλε ο πατέρας του, ενώ προκάλεσε ρίγη συγκίνησης η κραυγή απόγνωσης της μητέρας του, που δεν ξέρει τι έχει απογίνει το παιδί της.

Advertisements

Έχουν περάσει 13 μήνες και είμαστε στο μηδέν. Δεν ξέρω πού είναι το παιδί μου και τι έχει συμβεί. Ό,τι λέμε τώρα είναι υποθέσεις, δεν μας βοηθάει κανείς. Από την Αστυνομία ρωτάνε αν εμείς ξέρουμε κάτι, λέει η άτυχη μητέρα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα