Μην χασετε

Κραουνάκης για Ακριβοπούλου: «Έκανε τηλεόραση σαν έσχατο κομματόσκυλο»

Μία ακόμη σκληρή κριτική, αυτή τη φορά από τον Σταμάτη Κραουνάκη, δέχτηκε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά την κριτική που έκανε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, πήρε σειρά και μέσω facebook, έκανε σκληρή κριτική στην Ακριβοπούλου. Ο λόγος που ήρθε η κριτική, ήταν γιατί η δημοσιογράφος «απάντησε» στον Τσακαλώτο για αυτά που είπε σε ένα πάνελ για την ΕΡΤ, με τον Κραουνάκη να ανεβάζει μια φωτογραφία στο facebook από συνάντηση που είχε στο παρελθόν με την Ακριβοπούλου και να μη μασάει τα λόγια του.

Αφού ξεκαθάρισε πως έχει καλές σχέσεις μαζί της, της έκανε σκληρή κριτική, λέγοντας μεταξύ άλλων, πως «έκανε πολύ κακή τηλεόραση, σαν έσχατο κομματόσκυλο» και πως «προσέβαλε το μέσον (ΕΡΤ) και το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)».

Η ανάρτηση του Κραουνάκη

Συγκεκριμένα, το ποστάρισμα του Κραουνάκη ήταν το εξής: «Ηταν τότε στο Μηνά στο Σούνιο. Ελπίζαμε, γελούσαμε τους διάβαζα τα νούμερα της επιθεώρησης. Κολλητάρια. Μετά ξαφνικά η Κατερίνα μ’ έκοψε. Δεν ήθελε να κριτικάρω. Ηθελε να κάνει αυτό που έκανε. Ε τώρα ας κριθεί. Εκανε πολύ κακή τηλεόραση. Σαν το έσχατο κομματόσκυλο. Πρόσβαλε και το μέσον και το κόμμα. Οφείλει να κάνει σιωπή. Κρίμα γιατί είναι και λαμπερή και άξια».

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα