Μην χασετε

Κούγιας σε Τσιμτσιλή για υπόθεση Λιγνάδη: «Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση;»

Ενταση στο Happy Day. Μετά την παραίτηση του δικηγόρου Νίκου Γεωργουλέα από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, νέος συνήγορος υπεράσπισής του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος φιλοξενήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή και το κλίμα ήταν από την αρχή τεταμένο.

 

Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε τον Αλέξη Κούγια αν έχει πάρει στα χέρια του τον φάκελο του Δημήτρη Λιγνάδη κι αν θα αναλάβει τελικά την υπόθεσή του.  «Δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Θα την παραλάβω στις 10 και μισή, θα τη μελετήσω και θα έχω μια ολοκληρωμένη άποψη για τα στοιχεία πάνω στα οποία οικοδομήθηκε η κατηγορία εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη. Έχω επικοινωνήσει και έχω μόνο την άποψη του κυρίου Λιγνάδη. Έχω την άποψη για τους δυο φερόμενους ως βιασθέντες και για τη φερόμενη ως σημαντική μάρτυρα. Αν είναι αλήθεια όλα όσα μου έχει πει θα υπάρξει…», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας,

 

Advertisements

«Ο ίδιος αμφισβητεί τις μαρτυρίες; Εσείς με την εμπειρία που έχετε θεωρείτε πιθανόν να συνεννοήθηκαν διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους για διαφορετικά περιστατικά σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να τον διασύρουν;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ο κύριος Λιγνάδης είναι ένας αριθμός. Ο στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση», είπε ο ποινικολόγος και το κλίμα εντάθηκε καθώς ζήτησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή να μην τον διακόπτει όταν μιλά και επέμεινε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης συνεχίζει να δηλώνει αθώος.

 

«Αν είναι αλήθεια αυτά που μου είπε, τότε όταν η υπόθεση φθάσει στα δικαστήρια θα καταλάβετε ποια είναι η αλήθεια», είπε ο Αλέξης Κούγιας αναφέροντας πως η κατηγορία που υπάρχει εις βάρος του είναι προ δέκα ετών και δήλωσε: «Η θέση μου είναι απόλυτη. Ο Λιγνάδης είναι στη μυλόπετρα γιατί στόχος είναι η Μενδώνη και η κυβέρνηση».

Advertisements

Η ένταση κορυφώθηκε ανάμεσα στον Αλέξης Κούγια και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον ποινικολόγο να λέει: «Γνωρίζετε τη δικογραφία; Γνωρίζετε την προσωπικότητα αυτών που καταγγέλλουν; Πώς παίρνετε θέση; Επειδή πρέπει να πάω στο δικαστήριο τα ξαναλέμε», είπε ο Αλέξης Κούγιας και της έκλεισε το τηλέφωνο.

 

 

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα