Μην χασετε

Κορονoϊός: «Ως νοσηλευτής, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας, θέλω να μείνετε σε αυτά»

Έντονες συζητήσεις και το γύρο του διαδικτύου κάνει κείμενο νοσηλευτή αναφορικά με την καμπάνια για «μαζικό χειροκρότημα» γιατρών και νοσηλευτών από τα μπαλκόνια στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.

«Προσωπικά, ως νοσηλευτης, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας. Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ανθρώπινα», αναφέρει ο ίδιος.

Ολόκληρο το κείμενο:

«Προσωπικά,ως νοσηλευτης, δεν θέλω να με χειροκροτήσετε από τα μπαλκόνια σας.Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί, ώστε να κάνω τη δουλειά μου όσο γίνεται πιο ανθρώπινα.

Advertisements

Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και όχι στις παραλίες, στις εκκλησίες κλπ ώστε να μην χρειαστεί να σας βοηθήσω.

Θέλω να παραμείνετε σε αυτά για όσο καιρό χρειαστεί και να ακούτε τις συμβουλές ανθρώπων με άσπρες ποδιές και όχι τις συμβουλές ανθρώπων με μαύρα ράσα.

Θέλω,όταν περάσει αυτή και αυτή η δοκιμασία, να φύγετε από τα μπαλκόνια και να βγείτε μαζί μου στο δρόμο, απαιτώντας ένα ανθρωποκεντρικο σύστημα Υγείας για ΟΛΟΥΣ, ανεξαρτήτως εισοδήματος, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ανεξαρτήτως κοινωνικής κάστας.»

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα