Μην χασετε

Κομοδίνο: 11 Ιδέες που θα σας εντυπωσιάσουν

Το κομοδίνο είναι το πρώτο έπιπλο που χρησιμοποιούμε το πρωί και το τελευταίο που ακουμπάμε κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο. Έτσι, πρέπει να είναι ένα έπιπλο που μας αρέσει ιδιαίτερα. Δείτε 10 κομοδίνα που ξεχωρίσαμε και πάρτε ιδέες για τη δική σας διακόσμηση.

Μιας και εκεί ακουμπάμε όλα όσα χρειάζεται να έχουμε κοντά μας  -γυαλιά, βιβλίο, κινητό, tablet- καλό είναι να μας βολεύει απόλυτα και να έχει και αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους. Αυτή είναι η μια άποψη. Η άλλη άποψη είναι πως ένα κομοδίνο πρέπει να είναι μικρό για να μην πιάνει πολύ χώρο έτσι ώστε να μπορεί κανείς να ακουμπήσει πάνω του τα απολύτως απαραίτητα. Εμείς, σας δίνουμε επιλογές και για τα δύο είδη. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε!

Ας ξεκινήσουμε με ένα κομοδίνο που μας θυμίζει κάτι από vintage. Μάλιστα, μοιάζει περισσότερο με μικρή συρταριέρα. Έχει πολλά συρταράκια και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύετε και άλλα πράγματα πέρα από τα απολύτως απαραίτητα. Κοσμήματα, αξεσουάρ, εσώρουχα και ότι άλλο μικρό θέλετε, μπορεί να χωρέσει στα όμορφα συρταράκια του.

Ένα κομοδίνο-συρταριέρα είναι μία πολύ καλή λύση για όσους χρειάζονται έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Το πάνω κομμάτι αυτού του κομοδίνου είναι από μάρμαρο και το κάτω από ξύλο. Αν επιλέξετε κάτι τέτοιο, αξιοποιήστε το όπως και στη φωτογραφία. Βάλτε κάτω μερικά βιβλία και πάνω ένα κερί και ένα βάζο. Κρατήστε το μίνιμαλ. Είναι τόσο όμορφο που δεν πρέπει να το παραφορτώσετε με άλλες διακοσμητικές παρεμβάσεις.

Advertisements
Το μάρμαρο μπορεί να θέλει προσοχή αλλά είναι πολύ όμορφο να το έχετε στο δωμάτιό σας.

Πάρτε ένα παλιό μπαούλο (αν έχετε) ή αγοράστε ένα και κάντε το κομοδίνο. Αν αγαπάτε τα vintage έπιπλα, ένα τέτοιο είναι ιδανικό για εσάς.

Ένα μπαούλο είναι μια όμορφη λύση για όσους είναι λάτρεις της vintage διακόσμησης. Το συγκεκριμένο βέβαια παραείναι πειρατικό.

Το κομοδίνο που ακολουθεί είναι πολύ λαμπερό και αρκετά μεγάλο. Βέβαια, πιάνει αρκετό χώρο με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για όσους έχουν ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες. Επίσης, χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα για να το ταιριάξετε με τη διακόσμησή σας.

Φανταχτερό και αρκετά μεγάλο, το κομοδίνο αυτό είναι για όσους έχουν μεγάλη κρεβατοκάμαρα.

Ένα λευκό κομοδίνο είναι μία πολύ όμορφη ιδέα για όσους αγαπούν το λευκό στη διακόσμησή τους. Ένα μικρό συρταράκι είναι αρκετό για τους μίνιμαλ τύπους. Διακοσμήστε το με μερικά λευκά αντικείμενα για ένα αρμονικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Το λευκό είναι από τα χρώματα που δημιουργούν μία όμορφη ατμόσφαιρα. Αν το προτιμάτε, τότε ένα λευκό κομοδίνο είναι η καλύτερη επιλογή για σας.

Το συγκεκριμένο κομοδίνο είναι μικρό και στρογγυλό και πιάνει πολύ λίγο χώρο. Έτσι, είναι ιδανικό για μικρά υπνοδωμάτια. Μπορεί να μην έχει καθόλου συρτάρια αλλά είναι διαφορετικό και ιδιαίτερο. Τα απαραίτητα πάντως, τα χωράει.

Advertisements
Στρογγυλό και σχετικά μικρό, το κομοδίνο αυτό πιάνει λίγο χώρο και είναι και αρκετά όμορφο.

Πάρτε ένα μεγάλο κούτσουρο και κάντε το κομοδίνο στο εξοχικό σας. Πρόκειται για την πιο οικονομική και ιδιαίτερη λύση. Και αν το δείτε να χαλάει, αντικαταστήστε το με ένα άλλο. Τι πιο απλό;

Το πιο οικονομικό κομοδίνο είναι αυτό που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας. Πάρτε ένα ήδη κομμένο κούτσουρο και είστε έτοιμοι.

Με σκάλα μοιάζει το συγκεκριμένο κομοδίνο και μας αρέσει πολύ. Πιάνει πολύ λίγο χώρο και βολεύει, μιας και από το κρεβάτι σας θα μπορείτε να δείτε όλα τα αντικείμενα που έχετε στο κάθε σκαλάκι μιας και το κάθε ένα είναι λίγο πιο έξω από το από πάνω.

Πρόκειται για ένα από τα πιο βολικά κομοδίνα καθώς βοηθάει να βλέπετε όλα όσα έχετε σε κάθε ράφι του.

Δεν θέλετε να ακουμπάει το κομοδίνο σας στο πάτωμα; Μάλλον είστε από τους ανθρώπους που βαριούνται να καθαρίζουν κάτω από τα κομοδίνα. Προτιμήστε κάτι τέτοιο καρφώνοντας στον τοίχο ένα όμορφο ραφάκι.

Ένα εντυπωσιακό ράφι είναι τέλειο για όσους αγαπούν τη μπαρόκ διακόσμηση.

Μια άλλη λύση είναι να βάλετε διαφορετικό κομοδίνο δεξιά και αριστερά του κρεβατιού σας. Αν εσείς και ο αγαπημένος σας έχετε διαφορετικές απόψεις και διαφορετικά γούστα, δεν είναι κακό ο καθένας να διαλέξει το δικό του κομοδίνο. Έτσι, και οι δύο θα είστε ευχαριστημένοι.

Αν έχετε διαφορετικά γούστα με τον σύντροφό σας, δε χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα. Πάρτε ο καθένας το κομοδίνο που του αρέσει.

Τέλος, αν δεν έχετε χώρο να χαραμίσετε σε ένα μεγάλο κομοδίνο τότε ένα μικρό σκαμπό μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμο. Βάλτε το στη θέση του κομοδίνου και χρησιμοποιήστε το για να ακουμπάτε απλά τα βασικά.

Advertisements

 

Αν θέλετε κάτι πολύ πιο απλό τότε ένα μικρό σκαμπό μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα