Μην χασετε

Κομμώτριες στέλνουν το «4» για παροχή βοήθειας και πάνε σε σπίτια για κούρεμα και μανικιούρ-πεντικιούρ

Μπορεί τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής να είναι κλειστά, όπως, άλλωστε, τα πάντα στη χώρα λόγω του lockdown και της απαγόρευσης κυκλοφορίας, αυτό, ωστόσο, δεν πτοεί αρκετές επαγγελματίες ομορφιάς και κομμώτριες να παίρνουν το βαλιτσάκι τους και να πηγαίνουν σε σπίτια για βαφή, κούρεμα και μανικιούρ-πεντικιούρ!

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News του MEGA, παρατηρείται χαμός σε κατ’ οίκον επισκέψεις τις τελευταίες ημέρες, σαν να μη συμβαίνει τίποτα…

Και αν τα προάστια βολεύουν, γιατί είναι απομακρυσμένα, οι κατ’ οίκον κομμώτριες και αισθητικοί αποφεύγουν να πηγαίνουν σε πελάτες σε σπίτια στο κέντρο γιατί, όπως λένε, γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία.

«Δεν με βολεύει η Κυψέλη. Να σας πω γιατί. Είναι ότι από εκεί κάνουν ελέγχους προς το κέντρο, που έχω δει στην τηλεόραση. Δεν είναι ότι δεν με βολεύει σαν… εγώ μένω Μοσχάτο βασικά. Είχα σήμερα προς το Φάληρο. Παλαιό Φάληρο».

Advertisements

Μάλιστα, οι δουλειές στα σπίτια πάνε καλά, αφού, όπως λέει η κομμώτρια, «πρέπει να κλείσουμε άμεσα ραντεβού, γιατί διαφορετικά δεν θα βρούμε».

Μια άλλη αισθητικός κοστολογεί το ρίσκο που παίρνει, χρεώνοντας 5 ευρώ παραπάνω την κάθε υπηρεσία γιατί «υπάρχει και ο κίνδυνος να με πιάσει η αστυνομία», όπως λέει.

«Κοιτάξτε να δείτε, εγώ το έχω βάλει 15 ευρώ. Καταλάβατε γιατί το έχω βάλει παραπάνω; Εγώ σήμερα την ανανέωσα με άλλη τιμή, γιατί δεν μπορώ να διακινδυνεύω. Εγώ παίρνω 10 μανικιούρ, 10 πεντικιούρ. Τώρα το έχω βάλει 15 και 15 γιατί, εντάξει, φοβάμαι τώρα. Να βγω έξω, πώς θα βγω έξω, δηλαδή ωραία, φτιάχνω ένα χαρτί για βοήθεια στο σπίτι, ΟΚ, κανένα πρόβλημα, δεν ξέρω τώρα αν θα έρθει ο αστυνομικός, πόσο θα το χωνέψει αυτό. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Δεν είναι και χαζοί».

Ωστόσο, και η συγκεκριμένη κύρια αποφεύγει το κέντρο λόγω των ελέγχων.

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα