Μην χασετε

«Κλέψτε» Έξυπνες Ιδέες από 5 Μικρές Αλλά Στιλάτες Κουζίνες

Μπορεί η κουζίνα σας να είναι μικρή -ή και μικροσκοπική- αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι και όμορφη.

Advertisements

Παρακάτω θα δείτε 5 μικρές κουζίνες οι οποίες θα σας δώσουν έμπνευση για την επόμενη ανανέωση της δικής σας καθώς και λύσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ακόμα και σε κουζίνες σε σπίτια που δεν είναι δικά σας αλλά τα ενοικιάζετε.

Στην παρακάτω κουζίνα εντύπωση μας κάνει η πλάτη κουζίνας που είναι από χαλκό και η οποία κάνει τον χώρο να δείχνει μοναδικός και να έχει χαρακτήρα. Υπάρχουν, όμως, και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως είναι ο μαγνήτης για να κολλάνε τα μαχαίρια και τα χάλκινα πόμολα που ταιριάζουν με την πλάτη της κουζίνας.

Η χάλκινη πλάτη κουζίνας μας εντυπωσίασε.

Στην δεύτερη κουζίνα τα ντουλάπια κουζίνας που φτάνουν μέχρι το ταβάνι είναι πάντα μια πολύ ωραία ιδέα και πολύ λειτουργική ειδικά στις μικρές κουζίνες. Στην συγκεκριμένη κουζίνα τα ντουλάπια που έχουν και τζάμι δίνουν έναν έξτρα χαρακτήρα στον χώρο.

Τα ντουλάπια της κουζίνας φτάνουν μέχρι το ταβάνι.

Σε αυτήν την κουζίνα όπου κυριαρχεί το μπλε υπάρχει μια πολύ αποτελεσματική οπτική ψευδαίσθηση. Ο τοίχος που διαχωρίζει την κουζίνα από το φουαγιέ έχει καθρέφτη πράγμα που κάνει την κουζίνα να δείχνει διπλάσια. Πέρα από αυτό το έντονο μπλε των ντουλαπιών κάνει ακόμα και την πιο μικροσκοπική κουζίνα… ενδιαφέρουσα.

Ένας καθρέφτης σε μια μικρή κουζίνα θα την κάνει να δείχνει μεγαλύτερη.

Αυτή η κουζίνα μπορεί να είναι μικρή αλλά είναι και πάρα πολύ λειτουργική. Ο πάγκος της είναι αρκετά μεγάλος και έχει και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους.

Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σας.

Δεν έχετε δει πιο μικρή κουζίνα από αυτήν. Αυτό που την σώζει είναι τα ντουλάπια που φτάνουν μέχρι το ταβάνι και χαρίζουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο σε αυτήν. Πέρα από αυτό ο χαλκός στην πλάτη της κουζίνας είναι αυτός που της δίνει χαρακτήρα ενώ συνδυάζεται τέλεια και με τα σκουρόχρωμα ντουλάπια.

 

Δώστε χαρακτήρα στην κουζίνα σας βάζοντας χαλκό σε κάποιο σημείο της πλάτης της.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα