Μην χασετε

Κλέλια Ρένεση: «Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες;»

Με ανάρτησή της στο instagram, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση αναφέρεται στις καταγγελίες για σeξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάτρου.

Advertisements

Μάλιστα, η Κλέλια Ρένεση απευθύνεται ευθέως στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη…

 

Oλόκληρη η ανάρτησή της στο προφίλ της στο instagram:

Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδώνη και ο Πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το “δημόσιο συμφέρον” που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον, αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς – διαστροφής και να μας πει κ κάποιος ως πότε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο όλοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;;; Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα “εγκαταστήσετε” και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση . Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό “δημόσιο συμφέρον” κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. Σωστή η Ζέτα Δουκα @zetadouka στην επιστολή της. Συμφωνώ κ προσθέτω : Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε Πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το “δημόσιο συμφέρον” που επικαλεστήκατε τότε; 

 

Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι“.

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα