Μην χασετε

Κι όμως ταιριάζουν: 4 απρόβλεπτα καλοί συνδυασμοί ζωδίων

Ιχθείς με Παρθένο

Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ζώδια εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο Ιχθύς είναι το αρκουδάκι της αγάπης που θέλει να εκφράζει τα συναισθήματά του, ενώ ο Παρθένος προτιμά να τα είναι λιγάκι πιο συγκρατημένος. Το αποτέλεσμα; Ο Ιχθύς έχει βγάζει τον Παρθένο από το συναισθηματικό του καβούκι και επιτέλους ο Παρθένος εκφράζεται. Ο Ιχθύς, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους ακροατές του ζωδιακού, συνεισφέρει στο να αισθάνεται ο Παρθένος την ισορροπία που χρειάζεται. Σαν ζευγάρι καταφέρνουν να κάνεις συζητήσεις ακόμη και για τα πιο άβολα θέματα – ειδικά όσα αφορούν τους κοντινούς τους ανθρώπους.

 

Ο Παρθένος, από την άλλη, έχει πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους στη ζωή του. Ο Ιχθύς είναι αναποφάσιστος, ανοργάνωτος και προτιμά να πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος. Ο Παρθένος έχει την ικανότητα να μάθει σε έναν Ιχθύ πώς να κάνει τα όρια τους πραγματικότητα. Ο Παρθένος έχει τη δυνατότητα να «σπρώξει» τον Ιχθύ προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να πραγματοποιήσει το ψαράκι τα όνειρά του χωρίς να λογαριάζει τα εμπόδια. Ιχθύς και Παρθένος, νερό και γη, συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, της οργάνωσης και της συναισθηματικής νοημοσύνης κάνοντας ένα ανίκητο δίδυμο.

Advertisements

 

Κριός με Ζυγό

Ενώ ο Ζυγός είναι ειρηνιστής/διπλωμάτης, ο Κριός είναι ο τύπος που θα σου πει αυτό που θέλει χωρίς να το φιλτράρει. Επομένως σε αυτό το combo, o  Ζυγός έχει την ικανότητα να μάθει τον Κριό ότι πρέπει να σκέφτεται πριν μιλήσει καθώς κάποιες φορές η «αφοπλιστική ειλικρίνεια» μπορεί τελικά να τον μπλέξει σε διάφορες καταστάσεις. Ο Ζυγός πάντα θα θαυμάζει τις θαρραλέες προσεγγίσεις του Κριού στη ζωή, όπως και τις φιλοδοξίες του, αλλά και την ανάγκη του θέλει πάντα το καλύτερο. Τα χαρακτηριστικά τους έχουν τη δυναμική να ξεπερνούν κάθε φιλονικία που προκύπτει μεταξύ τους.

Ο Ζυγός είναι ιδανικός για τον Κριό. Και οι δύο μαζί ξέρουν πώς να υψώνουν ανάστημα για τα ιδανικά τους. Ο Κριός μπορεί να μάθε τον Ζυγό πώς να θέτει τις προτεραιότητές του, όταν πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις της ζωής. Το ασταμάτητο ζώδιο της φωτιάς και το δημοφιλές ζώδιο του αέρα συνδυάζουν έτσι τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι τρομακτικά δυναμικό.

Advertisements

 

Αιγόκερως με Καρκίνο

Αν έπαιζαν σε κωμωδία αυτοί οι δύο θα λέγονταν «Δουλευταράδες». Ο Αιγόκερως είναι εργασιομανής, ενώ ο Καρκίνος είναι γνωστός για το πόσο επενδύει στα συναισθήματά του. Όπως και ο Ιχθύς με τον Παρθένο, αυτό ο συνδυασμός νερού και γης είναι έξτρα παραγωγικός, αφού τα ηνία παίρνει ο Παρθένος. Και οι δύο θεωρούν πολύ σημαντική τη δουλειά τους και το πώς να εκτιμούν τα απλά πράγματα στη ζωή.

Ο Καρκίνος είναι το πιο ιδανικό ζώδιο για να σπάσει λίγο τον τσαμπουκά του Αιγόκερου και τον κάνει λίγο πιο γλυκούλι. Έχουν τη δυναμική ενός τέλειου ζευγαριού, ακόμη κι αν είναι τόσο διαφορετικοί. Ο Αιγόκερως πάντα θα δίνει στον Καρκίνο αυτά που χρειάζεται: ασφάλεια, και παρακίνηση να πετύχει τους στόχους του. Ενώ ο Καρκίνος θα είναι πάντα εκεί, μία χουχουλιάρικη αγκαλιά όπου θα μπορεί να μοιράζεται τα πιο απόκρυφα μυστικά του.

 

Advertisements

Ταύρος με Σκορπιό

Πολύ έντονος συνδυασμός. Αυτοί οι δύο μαζί μπορούν να μάθουν όλα τα άλλα ζώδια πώς να μάθουν να αγαπούν περισσότερο κι από ό,τι το επιτρέπουν οι ικανότητες τους. Έχουν και οι δύο πολλή ενέργεια μέσα τους και κυρίως προχωρούν στη ζωή με το σκεπτικό «Ή όλα ή τίποτα». Ο Ταύρος είναι γνωστός για την ικανότητά του να συγκεντρώνεται και για τον κλειστό κύκλο φίλων που επιλέγουν να έχουν στη ζωή τους. Ο Σκορπιός είναι το μόνο ζώδιο του νερού που θαυμάζει τον δυναμισμό. Είναι γνωστοί για την «αλητεία» τους και για το θάρρος τους να αγκαλιάσουν όποιο συναίσθημα έχουν μέσα τους.

Το προσγειωμένο ζώδιο της γης και το δυναμικό ζώδιο του νερού, συνθέτουν ένα τρομερό ντουέτο. Όπως ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο, έτσι και ο Ταύρος με τον Σκορπιό έχουν βάλει σε υψηλή προτεραιότητα το επάγγελμά τους, με σκοπό μία σταθερή οικονομικά ζωή. Η διαφορά τους είναι ότι ο Ταύρος με τον Σκορπιό στο τέλος της ημέρας χρειάζονται την ιδιωτικότητά τους και τρόπους για να ξεφύγουν. Εκείνες τις στιγμές ο Ταύρος καταφέρνει να κάνει τον Σκορπιό να μιλήσει γι’ αυτά που θα τον έκαναν να φανεί αδύναμος στους άλλους – τρομερό επίτευγμα. Υπέροχο ζευγάρι, πραγματικά.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα